Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 632.1 P

Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632.1 P klarar sluttningar upp till 45% och klipper stora gräsmattor upp till 4000 m² med perfekt resultat.Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.  Mer

Art.nr : 1267179

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till. 

Egenskaper för Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 632.1 P

Låt iMow ta hand om gräsmattan åt dig, så att du kan ägna dig åt annat! Den snabba robotgräsklipparen iMow RMI 632.1 P är perfekt för den stora trädgården med en gräsyta på upp till 4000 m² och klarar utan problem lutningar på upp till 45%. Den kraftiga bioklippkniven finfördelar gräsklippet och återför det till din gräsmatta som värdefull naturlig gödsel och fukt vilket ger en tät och frisk gräsmatta.

Vid kontakt med ett föremål på gräsmattan känner sensorerna i kåpan av stöten och iMow tar en annan väg. Du styrt enkelt din robot via en inbyggd, mycket tydlig LCD-display som är uttagbar för bekväm programmering.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium-Ion 29V - 6,8 Ah

Typ av kniv: Traditionell gräsklipparkniv

Klippyta (+/- 20%): 0-4000 kvm

Klippbredd: 28 cm

Laddtid: 60 min

Max lutning: Upp till 45%

Höjdinställning: 20-60 mm

Fjärrstart: Nej

Larm: Ja - PIN-kod

Vädertimer: Ja - regnsensor

  

STIHL iMow RMI 632.1 P säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna!

För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL.