Förstoring av bild

Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632

Art nr: 1263181
Stihl
0 (0)

Stihl iMow RMI 632 är en snabb robotgräsklippare som klipper gräsmattor upp till 3000 m² med perfekt resultat. Robotklipparen är utrustad med en kraftig biokniv, ett effektstarkt Lithium-Ion batteri, en klippbredd på 28 cm och klarar sluttningar upp till 45% utan problem.

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

abonnemang

NYHET!
Nu erbjuder vi även abonnemang på robotgräsklippare!

19990 :-
(15992 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 1719 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-24 07:01

Flexibelt ägande via Grannhjälpen!
 

NYHET - Abonnemang på robotgräsklippare
Du har väl inte missat vår nya abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett helt nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Egenskaper för Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632 
Låt iMow ta hand om gräsmattan åt dig, så att du kan ägna dig åt annat! Stihls smarta robotgräsklippare iMow RMI 632 är perfekt för den stora trädgården med en gräsyta på upp till 3000 m². Bioklippsystemet finfördelar gräsklippet och återför det till din gräsmatta som värdefull naturlig gödsel och fukt vilket ger en tät och frisk gräsmatta. Den kraftiga bioklippkniven håller sig vass länge, men skulle den behövas bytas ut kan du enkelt göra detta helt utan verktyg.

Robotklipparen är utrustad med Adaptive Slope System som automatiskt anpassar hastigheten och motoreffekten efter underlaget och gräsmattans lutning vilket gör att iMow RMI 632 lämnar ett perfekt klippresultat även vid ojämnheter och sluttningar upp till 45%. iMow RMI 632 är även utrustad med självrengörande profilhjul som gör att roboten enkelt tar sig fram även i områden med tätt gräs och på ojämna ytor.

I det dynamiska klippschemat kan du dag för dag ställa in vilka tider din robotgräsklippare får vara ute och klippa. Robotklipparen kan sedan själv räkna ut exakt när och hur mycket den skall klippa för att uppnå bästa möjliga resultat. Stöter din iMow på hinder när den är ute och klipper känner de integrerade sensorerna i den rörliga kåpan av stöten och ser till att klipparen ändrar riktning. Om batteriet behöver laddas eller om det börjar regna (vid aktiverad regnsensor) kör iMow RMI 632 automatiskt tillbaka till dockningsstation och laddar upp sitt batteri igen.

Klipphöjden kan ställas in efter behov i hela 15 olika nivåer och du programmerar och styr enkelt din iMow via den uttagbara styrkonsolen med en stor och tydlig LCD-display. Displayen har hög kontrast och ljusstyrka vilket gör att den blir lika lättläst i starkt solljus som molnigt väder.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium 29 V - 4,5 Ah
Klippyta: 0-3000 m²
Klippbredd: 28 cm
Klipptid: 90 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 45%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Nej
Larm: Nej
Vädertimer: Ja - regnsensor
Korridorsinställning: Ja

Stihl iMow RMI 632 säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

 

 Grannhjälpen

Service och tjänster
Grannhjälpen är ett tjänstekoncept som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Tjänsten gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som vi är auktoriserade för. Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar. Läs mer om Grannhjälpen >>

Detta erbjuder Grannhjälpen

Behöver du hjälp med din maskin?
På Granngården vill vi kunna erbjuda dig som kund en helhet och inte bara sälja slutprodukten. Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver.

Reparation av trädgårdsmaskiner
Lämna in din maskin i närmaste Granngården butik så gör vi en kontroll och lämnar kostnadsförslag till dig.

Ta hand om din maskin
Service och underhåll ökar livslängden på din trädgårdsmaskin. Grannhjälpen erbjuder en rad olika servicetjänster till fast pris.

 

Andra tittade även på
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P
13990 :-
(11192 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632 P
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632 P
23990 :-
(19192 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422
9990 :-
(7992 :- exkl. moms)
Monteringskit iMow iKit, Large
Monteringskit iMow iKit, Large
1920 :-
(1536 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225 S
Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225 S
12990 :-
(10392 :- exkl. moms)
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.