Förstoring av bild

Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632 P

Art nr: 1263182
Stihl
0 (0)

Stihl iMow RMI 632 P är en snabb och kraftfull robotgräsklippare som klipper gräsmattor på upp till hela 4000 m² med perfekt resultat. Robotklipparen är utrustad med en kraftig biokniv, ett starkt Lithium-Ion batteri, en klippbredd på 28 cm och klarar sluttningar upp till 45% utan problem.

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med installationen! 

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

abonnemang

NYHET!
Nu erbjuder vi även abonnemang på robotgräsklippare!

23990 :-
(19192 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 2053 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2021-01-24 07:01

Flexibelt ägande via Grannhjälpen!
 

NYHET - Abonnemang på robotgräsklippare
Du har väl inte missat vår nya abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett helt nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Egenskaper för Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632 P 
Låt iMow klippa gräsmattan åt dig, så att du kan ägna dig åt annat! Stihls intelligenta robotgräsklippare tar hand om allt – de klipper, tar sig runt hinder, upp för sluttningar och laddar när det behövs.

Den smarta robotgräsklipparen Stihl iMow RMI 632 P är perfekt för den stora trädgården och med kraft och uthållighet tar sig klipparen an gräsytor på upp till hela 4000 m² utan problem. Det starka Lithium-Ion batteriet driver den kraftiga biokniven som finfördelar gräsklippet och återför det till din gräsmatta som värdefull naturlig gödning och fukt. Bioklippkniven håller sig vass länge och lämnar alltid ett perfekt resultat efter sig, skulle kniven behövas bytas ut görs detta enkelt helt utan verktyg.

Eftersom gräsmattor oftast inte är helt plana är iMow RMI 632 P utrustad med Adaptive Slope Speed som automatiskt anpassar hastigheten efter underlaget och gräsmattans lutning. Detta gör att robotgräsklipparen lämnar ett perfekt klippresultat även vid ojämnheter och sluttningar upp till 45%. iMow RMI 632 P är även utrustad med självrengörande profilhjul som gör att klipparen enkelt tar sig fram även i områden med tätt gräs och på ojämna ytor.

I det dynamiska klippschemat kan du dag för dag bestämma när din iMow får vara ute och klippa. Robotgräsklipparen räknar sedan själv ut exakt när och hur mycket den skall klippa inom dessa så kallade ”aktivtider” för att uppnå bästa möjliga klippresultat. Klipphöjden kan ställas in efter behov i hela 15 olika nivåer.

Vid kontakt med eventuella hinder känner de integrerade sensorerna i den rörliga kåpan av föremålet och ser till att robotgräsklipparen ändrar riktning. Behöver batteriet laddas eller om det börjar regna (vid aktiverad regnsensor) kör iMow RMI 632 P automatiskt tillbaka till dockningsstation och laddar upp batteriet igen.

Alla inställningar gör du enkelt och bekvämt i den uttagbara styrkonsolen med en stor och tydlig LCD-display. Displayen har hög kontrast och ljusstyrka vilket gör att den blir lika lättläst i starkt solljus som molnigt väder.

Teknisk data 
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium 29 V - 6,8 Ah
Klippyta: 0-4000 m²
Klippbredd: 28 cm
Klipptid: 90 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 45%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Ja
Larm: Ja
Vädertimer: Ja - regnsensor
 
Stihl iMow RMI 632 P säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

 Grannhjälpen

Service och tjänster
Grannhjälpen är ett tjänstekoncept som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Tjänsten gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som vi är auktoriserade för. Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar. Läs mer om Grannhjälpen >>

Detta erbjuder Grannhjälpen

Behöver du hjälp med din maskin?
På Granngården vill vi kunna erbjuda dig som kund en helhet och inte bara sälja slutprodukten. Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver.

Reparation av trädgårdsmaskiner
Lämna in din maskin i närmaste Granngården butik så gör vi en kontroll och lämnar kostnadsförslag till dig.

Ta hand om din maskin
Service och underhåll ökar livslängden på din trädgårdsmaskin. Grannhjälpen erbjuder en mängd olika servicetjänster till fast pris.

 

Andra tittade även på
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632
19990 :-
(15992 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P
13990 :-
(11192 :- exkl. moms)
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422
Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422
9990 :-
(7992 :- exkl. moms)
Monteringskit iMow iKit, Large
Monteringskit iMow iKit, Large
1920 :-
(1536 :- exkl. moms)
Andra köpte också
Ljusslinga E27 LED, svart
Ljusslinga E27 LED, svart
399 :-
(319,20 exkl. moms)
Hundleksak Party Pets Bunny Flower
Hundleksak Party Pets Bunny Flower
99 :-
(79,20 exkl. moms)
Kaffekanna Espegard rostfri, 2,5 l
Kaffekanna Espegard rostfri, 2,5 l
329 :-
(263,20 exkl. moms)
Soppgryta Espegard till braspanna
Soppgryta Espegard till braspanna
699 :-
(559,20 exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.