Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 632

Snabb robotgräsklippare som klipper gräsmattor upp till 3000 m² med perfekt resultat. Klarar sluttningar upp till 45% och har en klippbredd på 28 cm.  Mer

Art.nr : 1263181

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Abonnemang på robotgräsklippare

Du har väl inte missat vår abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

Egenskaper för Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 632 

Låt iMow ta hand om gräsmattan åt dig, så att du kan ägna dig åt annat! Den smarta robotgräsklipparen iMow RMI 632 från STIHL är utrustad med ett effektstarkt Lithium-Ion batteri och är perfekt för den stora trädgården med en gräsyta på upp till 3000 m². Bioklippsystemet finfördelar gräsklippet och återför det till din gräsmatta som värdefull naturlig gödsel och fukt vilket ger en tät och frisk gräsmatta. Den kraftiga bioklippkniven håller sig vass länge, men skulle den behövas bytas ut kan du enkelt göra detta helt utan verktyg.

Robotklipparen är utrustad med Adaptive Slope System som automatiskt anpassar hastigheten och motoreffekten efter underlaget och gräsmattans lutning vilket gör att iMow RMI 632 lämnar ett perfekt klippresultat även vid ojämnheter och sluttningar upp till 45%. iMow RMI 632 är även utrustad med självrengörande profilhjul som gör att roboten enkelt tar sig fram även i områden med tätt gräs och på ojämna ytor.

I det dynamiska klippschemat kan du dag för dag ställa in vilka tider din robotgräsklippare får vara ute och klippa. Robotklipparen kan sedan själv räkna ut exakt när och hur mycket den skall klippa för att uppnå bästa möjliga resultat. Stöter din iMow på hinder när den är ute och klipper känner de integrerade sensorerna i den rörliga kåpan av stöten och ser till att klipparen ändrar riktning. Om batteriet behöver laddas eller om det börjar regna (vid aktiverad regnsensor) kör iMow RMI 632 automatiskt tillbaka till dockningsstation och laddar upp sitt batteri igen.

Klipphöjden kan ställas in efter behov i hela 15 olika nivåer och du programmerar och styr enkelt din iMow via den uttagbara styrkonsolen med en stor och tydlig LCD-display. Displayen har hög kontrast och ljusstyrka vilket gör att den blir lika lättläst i starkt solljus som molnigt väder.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium 29 V - 4,5 Ah

Klippyta: 0-3000 m²

Klippbredd: 28 cm

Klipptid: 90 min

Laddtid: 60 min

Max lutning: Upp till 45%

Höjdinställning: 20-60 mm

Fjärrstart: Nej

Larm: Nej

Vädertimer: Ja - regnsensor

Korridorsinställning: Ja

STIHL iMow RMI 632 säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna! 

För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

  • Klipper gräsmattor upp till 3000 m²
  • Utrustad med en kraftig biokniv, ett effektstarkt Lithium-Ion batteri
  • Klippbredd 28 cm, klarar sluttningar upp till 45%

Denna produkt är märkt med:

explosive logo oxidizing logo environmentallyhazardous logo flammable logo

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL.