Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 632

Snabb robotgräsklippare som klipper gräsmattor upp till 3000 m² med perfekt resultat. Klarar sluttningar upp till 45% och har en klippbredd på 28 cm.  Mer

Art.nr : 1263181

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper


 

Abonnemang på robotgräsklippare
Du har väl inte missat vår abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!
Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

I det dynamiska klippschemat kan du dag för dag ställa in vilka tider din robotgräsklippare får vara ute och klippa. Robotklipparen kan sedan själv räkna ut exakt när och hur mycket den skall klippa för att uppnå bästa möjliga resultat. Stöter din iMow på hinder när den är ute och klipper känner de integrerade sensorerna i den rörliga kåpan av stöten och ser till att klipparen ändrar riktning. Om batteriet behöver laddas eller om det börjar regna (vid aktiverad regnsensor) kör iMow RMI 632 automatiskt tillbaka till dockningsstation och laddar upp sitt batteri igen.

Klipphöjden kan ställas in efter behov i hela 15 olika nivåer och du programmerar och styr enkelt din iMow via den uttagbara styrkonsolen med en stor och tydlig LCD-display. Displayen har hög kontrast och ljusstyrka vilket gör att den blir lika lättläst i starkt solljus som molnigt väder.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium 29 V - 4,5 Ah
Klippyta: 0-3000 m²
Klippbredd: 28 cm
Klipptid: 90 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 45%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Nej
Larm: Nej
Vädertimer: Ja - regnsensor
Korridorsinställning: Ja

Stihl iMow RMI 632 säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

  • Klipper gräsmattor upp till 3000 m²
  • Utrustad med en kraftig biokniv, ett effektstarkt Lithium-Ion batteri
  • Klippbredd 28 cm, klarar sluttningar upp till 45%

Denna produkt är märkt med:

explosive logo oxidizing logo environmentallyhazardous logo flammable logo

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.