Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 422.2 PC

iMow RMI 422.2 PC är en kompakt robotgräsklippare med appstyrning för medelstora gräsmattor upp till 1700 kvm. Klarar lutningar upp till 40%. Mer

Art.nr : 1267183

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Låt Grannhjälpen ta hand om installationen åt dig!

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland. För dig som installerar roboten själv behöver ett monteringskit köpas till.

Egenskaper för Robotgräsklippare STIHL iMow RMI 422.2 PC

Den kompakta, starka och appstyrda robotgräsklipparen iMow RMI 422.2 PC med smart hemgång klarar lutningar upp till 40% och klipper medelstora gräsmattor upp till 1700 kvm med perfekt resultat. Med iMow-appen kan du enkelt styra och kontrollera din iMow direkt i din smartphone eller surfplatta oavsett var du än befinner dig.

I ett och samma arbetsmoment klipper den kraftiga biokniven gräset för att sedan återföras till gräsmattan som biologisk gödning och fukt vilket ger en tät, frisk och grönskande gräsmatta. Om robotgräsklipparen skulle stöta på hinder när den är ute och klipper känner de integrerade sensorerna i den rörliga kåpan av stöten och ser till att klipparen ändrar riktning och väljer en annan väg.

Levereras med dockningsstation, 4 fästpinnar och iMOW-linjal.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium-Ion 18,5V - 4,5 Ah

Typ av kniv: Traditionell gräsklipparkniv

Klippyta (+/- 20%): 0-1700 kvm

Klippbredd: 20 cm

Laddtid: 90 min

Max lutning: Upp till 40%

Höjdinställning: 20-60 mm

Fjärrstart: Ja

Larm: Ja - PIN-kod

Vädertimer: Ja - regnsensor   

STIHL iMow RMI 422.2 PC säljs exklusive installationsmaterial, vill du installera din robotgräsklippare själv utan hjälp från Grannhjälpen behöver ett monteringskit köpas till.

Tänk på igelkottarna!

För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare. 

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL.