Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare solo by AL-KO Robolinho 700 W

Kompakt, tystgående och driftsäker robotgräsklippare som enkelt kan styras via AL-KO inTouch appen och klipper gräsmattor upp till 700 m² utan problem.

Egenskaper

Robolinho 700 W är en kompakt, tystgående och driftsäker robotgräsklippare som sköter din trädgård och helautomatiskt klipper gräsmattor upp till 700 m². Robotgräsklipparen kan via ditt Wifi kopplas upp mot din mobila enhet och i appen AL-KO inTouch kan du sedan övervaka, göra inställningar eller få meddelanden om statusen på din robot.

När det är dags för robotgräsklipparen att gå in till laddning vänder den själv håll på knivtallriken vilket medför att den klipper på andra sidan kniven. När knivarna börjar bli slöa är det bara att vända på dem så att alla fyra sidor nyttjas.

Med hjälp av de 3 valfria startpunkterna längs kabeln klarar Robolinho 700 W komplexa tomter och lutningar upp till 45 % och smala passager ner till 60 cm är inga problem. Den borstlösa motorn säkerställer lång och problemfri drift och den låga vikten gör minimal skada på din gräsmatta. Med den inbyggda regnsensorn kan du själv bestämma om robotklipparen skall fortsätta klippa eller ta en paus och när du trycker på "hemknappen" letar sig roboten hem till laddaren.

Solo by AL-KO Robolinho 700 W säljs exklusive installationsmaterial, ett monteringskit behöver därför köpas till.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Litium-ion 2,5 Ah / 18 V

Typ av kniv: Rakbladstyp

Klippyta: 0-700 m²

Klippbredd: 22 cm

Appstyrd: Ja

Wifi/GSM: Wifi

Klipptid: 60 min

Laddtid: 45 min

Max lutning: Upp till 45%

Höjdinställning: 25-55 mm

Väderfunktion: Regnsensor

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

AL-KO

På Granngården är vi glada att kunna erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av riktig tysk kvalitet från AL-KO. Varumärket utvecklar och tillverkar innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden.