Förstoring av bild

Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno Life 750

Art nr: 1263236
Gardena
0 (0)

Gardena Smart Sileno Life är en mycket tystgående robotgräsklippare som håller gräsmattan i perfekt trim så att du får tid över till annat. Tack vare SensorCut-systemet lämnas inga ränder i gräsmattan och du kontrollerar enkelt din robotgräsklippare via en lättanvänd app. Lämplig för ytor upp till 750 m².

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med installationen! 

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland.

abonnemang

NYHET!
Nu erbjuder vi även abonnemang på robotgräsklippare!

12499 :-
(9 999,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 1095 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-25 11:01

Flexibelt ägande via Grannhjälpen!
 

NYHET - Abonnemang på robotgräsklippare
Du har väl inte missat vår nya abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett helt nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Egenskaper för Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno Life 750
Gör gräsklippningen lätt! Låt Gardena Smart Sileno Life sköta gräsklippningen åt dig så att du kan njuta av din fritid och en perfekt skött gräsmatta. Den kompakta och manövrerbara robotgräsklipparen Smart Sileno Life 750 är perfekt för medelstora gräsmattor upp till 750 kvadratmeter och hanterar såväl sluttningar på upp till 30 procent som smala passager och trånga korridorer utan problem.

Smart Sileno Life är redo att klippa gräset i alla väder och är så tyst att den knappt hörs. SensorCut-systemet gör att robotgräsklipparen inte lämnar några ränder på gräsmattan utan ger ett balanserat klippmönster. Smart Sileno Life återvänder automatiskt till laddstationen när den behöver laddas och det fina gräsklippet blir kvar i gräsmattan som naturligt gödningsmedel vilket ger god tillväxt och spar värdefull tid så att du kan ägna dig åt andra saker.

För bästa kontroll och bekvämlighet kan du med hjälp av Gardena Smart App enkelt kommunicera med din robotgräsklippare och klippa din gräsmatta även när du är bortrest. Schemalägg och styr klipptiderna via appen, när som helst och var du än befinner dig!

Alltid kontroll 
Med Gardenas kostnadsfria Smart App för iOS, Android och webb har du full kontroll över din robotgräsklippare, när som helst och var du än befinner dig. I den lättanvända appen kan du hämta viktig information och anpassa alla inställningar för trädgårdsarbetet efter behov.

Perfekt gräsmatta 
Precisionsknivarna klipper gräset jämnt och SensorCut-systemet ser till att Smart Sileno Life inte lämnar några ränder i gräsmattan utan ger ett balanserat klippmönster och en perfekt skött gräsmatta. Behöver du justera klipphöjden görs detta enkelt utan verktyg.

Enkel installation 
Under installationen guidar en programmeringsassistent dig genom den användarvänliga menyn och när du matat in din gräsmattas storlek och de klipptider du föredrar beräknas en gräsklippningsplan som robotgräsklipparen sedan följer. Några krångliga beräkningar och programmering behövs inte. Vid behov kan klippschemat justeras.

Enkel rengöring 
Att rengöra Smart Sileno Life är enkelt. Både hus, knivar och hjul rengörs smidigt från smuts, damm och gräsklipp med hjälp av en trädgårdsslang.

Högsta säkerhet 
På ett flexibelt men samtidigt tillförlitligt sätt bestämmer begränsningskabeln klippområdet och ser till att Smart Sileno Life bara klipper de områden som anges. En högkänslig krocksensor ser till att robotgräsklipparen inte stoppas av hinder i trädgården. När verktyget lyfts upp stannar knivarna omedelbart vilket förhindrar skador.

Säker anslutning 
En Smart Gateway säkerställer en kabelfri nätverkskommunikation mellan alla enheter i Gardena Smart System och Gardena Smart App. Den stabila och säkra anslutningen använder kraftfull radioteknik och två inbyggda, högpresterande antenner garanterar en stabil och säker anslutning även över stora områden.

Teknisk data
Motortyp: Borstlös
Batteri: Lithium 1 x 1,6 Ah
Klippyta: 0-750 m²
Klippbredd: 22 cm
Klipptid: 60 min
Laddtid: 60 min
Max lutning: Upp till 35%
Höjdinställning: 20-60 mm
Fjärrstart: Ja, 3 ställbara
Larm: Ja
Vädertimer: Nej
Korridorsinställning: Ja, 9 olika + Auto 

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

 

Grannhjälpen 

Service och tjänster
Grannhjälpen är ett tjänstekoncept som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Tjänsten gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som vi är auktoriserade för. Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar. Läs mer om Grannhjälpen >>

Detta erbjuder Grannhjälpen

Behöver du hjälp med din maskin?
På Granngården vill vi kunna erbjuda dig som kund en helhet och inte bara sälja slutprodukten. Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver.

Reparation av trädgårdsmaskiner
Lämna in din maskin i närmaste Granngården butik så gör vi en kontroll och lämnar kostnadsförslag till dig.

Ta hand om din maskin
Service och underhåll ökar livslängden på din trädgårdsmaskin. Grannhjälpen erbjuder flera olika servicetjänster till fast pris.

Andra tittade även på
Populärt i Gardena
Fruktsamlare Gardena med skaft
Fruktsamlare Gardena med skaft
499 :-
(399,20 exkl. moms)
Kabelskydd  Gardena Övervintring Robot
Kabelskydd Gardena Övervintring Robot
139 :-
(111,20 exkl. moms)
Slangvagn Gardena Metall, exkl. slang
Slangvagn Gardena Metall, exkl. slang
839 :-
(671,20 exkl. moms)
Droppslang Gardena Startpaket, 25 m
Droppslang Gardena Startpaket, 25 m
675 :-
(540 :- exkl. moms)
Sprinklerpistolset Gardena Classic
Sprinklerpistolset Gardena Classic
229 :-
(183,20 exkl. moms)
Ryggspruta Gardena Comfort, 12 l
Ryggspruta Gardena Comfort, 12 l
1369 :-
(1 095,20 exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.