Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno Life 750

Gardena Smart Sileno Life är en mycket tystgående robotgräsklippare som du enkelt kontrollerar via en lättanvänd app. Lämplig för ytor upp till 750 m².   Mer

Art.nr : 1263236

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Abonnemang på robotgräsklippare

Du har väl inte missat vår abonnemangstjänst för trädgårdsmaskiner? Ett nytt och modernt sätt att äga maskiner på!

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med installationen! 

Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg, på öar med broförbindelse samt på Gotland.

Egenskaper för Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno Life 750

Gör gräsklippningen lätt! Lår Gardena Smart Sileno Life 750 sköta gräsklippningen åt dig så att du kan njuta av din fritid och en perfekt skött gräsmatta. Den kompakta och manövrerbara robotgräsklipparen är perfekt för medelstora gräsmattor upp till 750 kvm och hanterar såväl sluttningar på upp till 30% som smala passager och trånga korridorer utan problem.

Smart Sileno Life är redo att klippa gräset i alla väder och är så tyst att den knappt hörs. SensorCut-systemet gör att robotgräsklipparen inte lämnar några ränder på gräsmattan utan ger ett balanserat klippmönster. Smart Sileno Life återvänder automatiskt till laddstationen när den behöver laddas och det fina gräsklippet blir kvar i gräsmattan som naturligt gödningsmedel vilket ger god tillväxt och spar värdefull tid så att du kan ägna dig åt andra saker.

För bästa kontroll och bekvämlighet kan du med hjälp av Gardena Smart App enkelt kommunicera med din robotgräsklippare och klippa din gräsmatta även när du är bortrest. Schemalägg och styr klipptiderna via appen, när som helst och var du än befinner dig!

Alltid kontroll 

Med Gardenas kostnadsfria Smart App för iOS, Android och webb har du full kontroll över din robotgräsklippare, när som helst och var du än befinner dig. I den lättanvända appen kan du hämta viktig information och anpassa alla inställningar för trädgårdsarbetet efter behov.

Perfekt gräsmatta 

Precisionsknivarna klipper gräset jämnt och SensorCut-systemet ser till att Smart Sileno Life inte lämnar några ränder i gräsmattan utan ger ett balanserat klippmönster och en perfekt skött gräsmatta. Behöver du justera klipphöjden görs detta enkelt utan verktyg.

Enkel installation 

Under installationen guidar en programmeringsassistent dig genom den användarvänliga menyn och när du matat in din gräsmattas storlek och de klipptider du föredrar beräknas en gräsklippningsplan som robotgräsklipparen sedan följer. Några krångliga beräkningar och programmering behövs inte. Vid behov kan klippschemat justeras.

Enkel rengöring 

Att rengöra Smart Sileno Life är enkelt. Både hus, knivar och hjul rengörs smidigt från smuts, damm och gräsklipp med hjälp av en trädgårdsslang.

Högsta säkerhet 

På ett flexibelt men samtidigt tillförlitligt sätt bestämmer begränsningskabeln klippområdet och ser till att Smart Sileno Life bara klipper de områden som anges. En högkänslig krocksensor ser till att robotgräsklipparen inte stoppas av hinder i trädgården. När verktyget lyfts upp stannar knivarna omedelbart vilket förhindrar skador.

Säker anslutning 

En Smart Gateway säkerställer en kabelfri nätverkskommunikation mellan alla enheter i Gardena Smart System och Gardena Smart App. Den stabila och säkra anslutningen använder kraftfull radioteknik och två inbyggda, högpresterande antenner garanterar en stabil och säker anslutning även över stora områden.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium 1 x 1,6 Ah

Klippyta: 0-750 m²

Klippbredd: 22 cm

Klipptid: 60 min

Laddtid: 60 min

Max lutning: Upp till 35%

Höjdinställning: 20-60 mm

Fjärrstart: Ja, 3 ställbara

Larm: Ja

Vädertimer: Nej

Korridorsinställning: Ja, 9 olika + Auto 

Tänk på igelkottarna! 

För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.