Gå till huvudinnehållet

Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno + 2000

Mycket tystgående och driftsäker robotgräsklippare för ytor upp till 2000 m². Klipptiderna schemaläggs och styrs enkelt via en lättanvänd app. FÖR ATT TA DEL AV KAMPANJEN KLICKA PÅ DEN ORANGEA KÖPKNAPPEN  Mer

Art.nr : 1266416

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Låt Grannhjälpen ta hand om robotinstallationen åt dig! 
Grannhjälpen installerar på fastland med farbar väg samt på öar med broförbindelse.  

Egenskaper för Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno + 2000
Gör gräsklippningen lätt! Med Gardena Smart Sileno + 2000 hålls din gräsmatta i perfekt trim samtidigt som du kan hålla på med annat. Den kompakta och manövrerbara robotgräsklipparen är perfekt för gräsmattor upp till 2000 kvadratmeter och klarar både sluttningar på upp till 35% och trånga korridorer och smala passager utan problem.

Smart Sileno + klipper gräset i alla väder och kör så tyst att den knappt hörs. Tack vare SensorCut-systemet lämnas inga ränder på din gräsmatta och robotklipparen återvänder automatiskt till laddstationen när den behöver laddas. Gräsklipparen är även utrustad med det intelligenta klippsystemet SensorControl som automatiskt anpassar klipptiden baserat på grästillväxten. 

Med den kostnadsfria appen Gardena Smart App kan du enkelt håll koll på din trädgård och klippa gräsmattan även när du är bortrest. Schemalägg och styr klipptiderna, när som helst och var du än befinner dig!

Full kontroll 
Med den lättanvända Gardena Smart App för iOS, Android och webben har du alltid kontroll över din robotgräsklippare. I den kostnadsfria appen kan du få viktig information och anpassa alla inställningar för trädgårdsarbetet efter behov. Både smidigt och praktiskt!

Säker anslutning 
Smart Gateway möjliggör en kabelfri nätverkskommunikation mellan alla enheter i Gardena Smart System och Gardena Smart App. Den stabila och säkra anslutningen använder kraftfull radioteknik och två inbyggda, högpresterande antenner garanterar en stabil och säker anslutning även över stora områden.

Teknisk data 
Batteri: Li-Ion 
Klippyta: 0-2000 m² 
Klippbredd: 22 cm 
Klipptid: 65 min 
Laddtid: 60 min 
Max lutning: Upp till 35% 
Höjdinställning: 20-60 mm 
Larm: Ja

Tänk på igelkottarna! 
För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

 

Denna produkt är märkt med:

flammable logo