Gå till huvudinnehållet

Rengöringsmedel Ocean Desinfektion 1L

Art.nr:1245233

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Ocean Desinfektion kan användas för daglig desinficering och rengöring av alla ytor. Medlet är vattenbaserat och har kort verkningstid.

Produktdetaljer

Ocean Desinfektion är ett rengöringsmedel som används för desinficering och rengöring av ytor. Oceans ytdesinfektion är effektiv mot mögel, svamp, bakterier och virus som vinterkräksjuka, MRSA, Clostridium, SARS och höljeförsedda virus såsom coronavirus. Produkten är även testad och effektiv mot Sars-CoV-2 som orsakar covid-19 och avdödar Coronavirus på 30 sekunder.

Ocean Desinfektion är framtaget för att vid daglig användning ge ett fullgott skydd mot virus och multiresistenta bakterier, t ex vinterkräksjukan, salmonella och listeria. Oceans ytdesinfektion är vattenbaserad och ger en mycket hög avdödning av Clostridium difficile samt ett fullgott skydd mot patogener så som MRSA, ESBL, VRE, Pseudomonas aeruginosa, Acinetobacter och Norovirus.

Den färdigutspädda ljusgula vätskan med mild doft har kort verkningstid/kontakttid och ger effekt inom 2 minuter. 


Dosering och användning

Innehållet i flaskan är färdigutspätt och ska inte blandas ut. Avlägsna synlig smuts och tidigare applicerade kemikalier från ytan du ska rengöra. Applicera generöst med Ocean Desinfektion på en ren trasa och torka ytan. Verkningstid inom två minuter.

Efter desinfektion, torka av ytan om det råder osäkerhet om materialkompatibilitet med desinfektionslösningen då vissa metallytor kan vara känsliga för lågt pH-värde. Regelbunden avsköljning av ytor med vatten rekommenderas. Kan användas på plastmaterial.

Innehållet i flaskan är färdigutspätt och får ej blandas med andra rengöringsmedel eller vätskor då innehållet kan förlora sin effekt. Stäng öppnad flaska och märk med öppningsdag.

Hållbarhet öppnad flaska: 18 månader (eller så länge lösningen i flaskan håller sig gul)

Innehåll: Vatten och Klordioxid 200ppm

Tillverkad i Sverige.

 

Ocean

Med Ocean behöver du som kund inte välja mellan produkter effektivitet, pris eller miljö. Tack vare att de är högkoncentrerade så räcker produkterna längre. Du får alltså mer rengöring för mindre pengar!