Gå till huvudinnehållet

Rengöringsmedel Kärcher Plast 3-i-1, 1 l

Kraftigt rengöringsmedel för plast med en unik 3-i-1 formula som rengör effektivt samtidigt som det vårdar och skyddar plastmaterialet som rengörs.

Egenskaper

Kärcher Plastic Cleaner 3-in-1 är ett kraftigt rengöringsmedel för plast med en unik 3-i-1-formula, perfekt för effektiv rengöring av till exempel trädgårdsmöbler och fönsterramar av PVC. Plastic Cleaner 3-in-1 rengör effektivt samtidigt som det vårdar och skyddar plastmaterialet som rengörs.

Plastic Cleaner 3-in-1 passar även bra rengöring av konstrotting (konstrotting eller polyrotting som den även kallas är ett syntetiskt framställt plastmaterial som är tillräckligt mjukt för att fläta) samt för rengöring av båtar inför säsongsstart men även vid underhåll/avsköljning.

Vid leverans har flaskan dubbla säkerhetskorkar. Följ instruktion nedan vid användning i Kärchers högtryckstvättar:

  1. Avlägsna den yttre transportkorken (Svart)
  2. Avlägsna den inre säkerhetskorken (Grå)
  3. Placera flaskan i Plug & Clean behållaren på högtrycksmaskinen. - Flaskan går att avlägsna från Plug & Clean behållaren utan att spilla eftersom flaskan är utrustad med en membrankork. - Om maskinen inte har Plug & Clean hälls medlet i avsedd behållare.


Kärcher

Stort fokus på kvalitet och användarvänliga produkter med smarta funktioner, gör Kärcher till förstahandsvalet för både privatperson och proffs.