Gå till huvudinnehållet

Regnset Tretorn Packbart Vinröd S

Art.nr:1251399

Packbart regnset från Tretorn, perfekt att bära med sig vid omväxlande väder! Regnsetet är tillverkat i PVC-fri lättvikts PU.

Produktdetaljer

Praktiskt regnset från Tretorn som är enkelt att bära med sig vid omväxlande väder. För att enkelt kunna packa upp och ner dina regnkläder är sidfickan på jackan designad så den enkelt kan omvandlas till en ihop-packbar väska när du vänder den ut och in där hela regnsetet får plats. Regnjackan har en sportig tight siluett med justerbar huva, vattenavvisande dragkedja fram samt ett ok och ventilation bak. Regnbyxan har resår i midjan och i benslutet samt dragsko på insida linning med snörlås som gör den lätt att justera vid av- och påtagning. Det extra lätta regnsetet är tillverkat i PVC-fri PU och har en vattenpelare på 3000 mm. Storlek: S

Tretorn

Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt  för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891.