Gå till huvudinnehållet

Regnset Tretorn Packbart, Svart

Det perfekta packbara regnsetet från Tretorn! Den extra lätta vattentäta regnjackan och regnbyxan är tillverkade i PVC-fri PU. Mer

Art.nr : 1237545

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Praktiskt regnset från Tretorn som är enkelt att bära med sig vid omväxlande väder. För att enkelt kunna packa upp och ner dina regnkläder är sidfickan på jackan designad så den enkelt kan omvandlas till en ihop-packbar väska när du vänder den ut och in där hela regnsetet får plats.

Regnjackan har en sportig tight siluett med justerbar huva, vattenavvisande dragkedja fram och ett ok och ventilation bak. Regnbyxan har resår i midjan och i benslutet samt dragsko på insida linning med snörlås som gör den lätt att justera vid av- och påtagning. 

TRETORN

Det svenska varumärket Tretorn står för skandinavisk kvalitet och snygg design sedan starten 1891. Produkterna är anpassade till skandinaviskt tuffare väder med stort fokus på hållbarhet och design. Tretorn premieras särskilt  för sina sköna, praktiska och innovativa gummistövlar som gjort dem vida berömda. Varumärket tillverkar även regnkläder och sportutrustning som tennisbollar och tenniskor. Bland annat användes Tretorn produkter under Wimbeldon på 70-talet och har burits av sportstjärnor som Björn Borg.