Gå till huvudinnehållet

Råttfälla Victor Elektrisk

Denna elektriska råttfälla från Victor använder hög elektrisk spänning för att eliminera råttor på ett snabbt och humant sätt. Råttfällan för inomhusbruk är enkel att använda och ett set med batterier räcker för att fånga upp till 50 råttor. Mer

Art.nr : 1250644

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Råttfälla Victor Elektrisk
Victor elektriska råttfälla för inomhusbruk är enkel att använda - placera lämpligt bete, tryck på knappen och vänta. Råttfällan känner av när en gnagare går in i den och levererar en högspänningschock på 4000 volt som dödar råttan eller musen på några sekunder. Eftersom råttor har möjlighet att starta om sina hjärtan efter en elektrisk chock, applicerar fällan elektrisk spänning i 2 minuter för att garantera en fullständig och skonsam död.

När en råtta eliminerats lyser en grön indikator i upp till 24 timmar efteråt. Vid lågt batteri lyser samma lampa rött. Du kan tömma fällan utan att behöva se eller vidröra gnagaren, varefter fällan kan användas igen. Ett set med batterier räcker för att fånga upp till 50 råttor.

Råttfällan ska användas inomhus och eftersom den varken använder gift eller kemikalier innebär det att den är säker att använda runt barn och husdjur så länge instruktionerna följs.

Batteri: 4 st C-batterier 1,5 V