Gå till huvudinnehållet

Pallkrage Granngården 800 x 1200 mm, Svart

Med en pallkrage kan du på ett enkelt och smidigt sätt odla egna grönsaker, kryddor, bär och växter. Granngårdens mångsidiga pallkrage av högsta kvalitet är tillverkad i Sverige och är utrustad med rejäla beslag.Tillverkad i Sverige!

Egenskaper

Egenskaper för Pallkrage Granngården Svart
Pallkragar i trädgårdar och på altaner blir allt vanligare och det är lätt att förstå varför. Att odla i pallkrage är nämligen både smidigt och enkelt och du kan odla i princip vad som helst, helt efter eget tycke och smak. Att odla i pallkrage är en mångsidig syssla med många fördelar.

Kom igång med din pallkrage
En pallkrage gör det möjligt för vem som helst att odla sina egna växter, grönsaker, bär och kryddor. Placera din pallkrage på en solig plats och lägg sedan en barkduk eller några tidningar i botten. Fyll därefter pallkragen med jord. Om du ska odla rotfrukter som till exempel potatis eller morötter ställer det större krav på mängden jord och för att skapa plats för mer jord kan du enkelt stapla flera pallkragar på höjden.

Pallkragen erbjuder flera olika bygglösningar, det är endast din fantasi som sätter gränser för hur du vill stapla, pynta och måla dem.

Att odla i pallkrage 
- Jorden i en pallkrage värms upp lättare vilket innebär att kan du påbörja din odling tidigare på året, men tänk på att det även ställer krav på mer bevattning.
- Att odla i pallkrage minskar risken för skadedjur och ogräs och det är dessutom enklare att rensa.
- Pallkragen är det perfekta alternativet för stadsodlaren eftersom det fungerar utmärkt att odla på dålig mark eller på asfalt.
- Pallkragen är praktisk för den som inte orkar böja sig så långt ned, du kan själv välja hur många pallkragar du vill stapla beroende på önskad arbetshöjd.
- Du kan förändra din pallkrage hur du vill. Måla och stapla efter en egen smak och skapa på så sätt ett personligt och fint inslag i trädgården, på innergården eller på altanen.
- Det krävs inga verktyg för att montera pallkragen

Material
Granngårdens pallkrage är tillverkad i Sverige av 20 mm svenskt virke.

Mått
800 x 1200 mm
Höjd: 200 mm

Färg
Svart

Här hittar du praktiska tillbehör till din pallkrage. Och glöm inte jorden!

  • Svart pallkrage för enkel odling
  • Tillverkad av svenskt trä
  • Odla grönsaker, blommor eller kryddor