Gå till huvudinnehållet

Övervakningskamera Luda.Farm FarmCam 360 S

FarmCam 360 är en mobil övervakningskamera för både inomhus- och utomhusbruk som kan täcka 360 grader och användas även där du inte har tillgång till ström.

Egenskaper

Pålitlig övervakning för din gård! Luda.Farm FarmCam 360 S är en robust övervakningskamera gjord för det dagliga arbetet inom jordbruk. Den väderbeständiga Wi-Fi-övervakningskameran för både inomhus- och utomhusbruk kan rotera 355 ° horisontellt och 140 ° vertikalt med hjälp av sin inbyggda motor och i kombination med vidvinkelobjektivet får du en 360 ° -översikt runt kameran. Bildkvaliteten är utmärkt och kan ge knivskarp video i Full HD. Kameran är utrustad med nattseende (ca 10 m), en 16x digital zoomfunktion och en videoupplösning på 2560x1440. FarmCam 360 S är även utrustad med ljud, rörelsesensor med inspelning, alarm och en högtalare med inbyggd kamerafunktion.

FarmCam 360 S ansluts enkelt till ett lokalt Wi-Fi-nätverk på några minuter och kameran styrs och visar bilder via din telefon, surfplatta, PC eller Mac. Du styr enkelt kameran med den lättanvända Luda.Farm FarmCam 2.0-appen och flera användare kan installera appen på sin telefon och titta på/spela in livevideo eller spela upp tidigare inspelade videor. Med appen kan du även styra flera FarmCam 360-kameror. Inbyggt batteri och möjlighet att ansluta till en solpanel ger dig en övervakningslösning i Full HD oavsett strömförsörjning.

Övervakningskameran levereras med en robust Luda.Farm monteringsarm för både vägg- och takinstallation.

  • Se mer med en kamera - övervaka 360 grader
  • Tvåvägskommunikation (inbyggd mikrofon och högtalare)
  • Oberoende av ström (inbyggt batteri)
  • Kompatibel med solpanel
  • Väderbeständig (IP65)
  • Allt du behöver ingår

Teknisk data

Videoupplösning: 2560x1440

Digital zoom: x16

Synfält: 122 grader

Wifi: Dualband 2.4Ghz/5Ghz

Batteri: 5900 mAh

SD-kort: 32 GB (upp till 128 GB)