Gå till huvudinnehållet

Öronrengöring Tropiclean Dual Action 118ml

Art.nr:1245052

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
TropiClean Dual Action Ear Cleaner löser försiktigt upp vax och skräp samt minskar lukt och lugnar kliande och irriterad hud.

Produktdetaljer

Den milda, klibbfria formeln torkar snabbt för att minska överskottsfuktigheten och förhindra öroninfektioner. TropiClean Dual Action Ear Cleaner är säker att användas när den används enligt instruktioner på hundar och katter 12 veckor eller äldre.

Instruktioner
Skaka flaskan ordentligt. Applicera i öronkanalen och massera sedan försiktigt vid öronbasen. Avlägsna överflödet med en bomullstuss eller ansiktstvättlapp, använd inte bomullspinnar. Använd två till tre gånger varje vecka för att hålla öronen rena och hjälpa till att minska lukt och efter bad eller simning för att avlägsna vatten som fångats i öronen.

Ingredienser
Renat vatten, borsyra, ättiksyra, etanol alkohol, avena sativa (havremjöl) extrakt. Fri från parabener och färgämnen. Djurvänlig - ingredienserna/produkten har ej testats på djur.

Tropiclean

Tropiclean erbjuder väldoftande och effektiva tandvårdsprodukter för hund och katt. De är särskilt utformade för att hålla din katt eller hund ren och frisk. Deras tandhälsoprodukter är omtyckta för att reducera plack och tandsten samt ge en frisk andedräkt.