Gå till huvudinnehållet

Ogräsmedel Roundup Q Spray, 1 l

Färdigblandat bredverkande ogräsmedel för totalbekämpning. Löser effektivt dina ogräsproblem och tar även död på svårtbekämpade ogräs såsom kvickrot och kirskål med flera.  Mer

Art.nr : 1000247

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper för Ogräsmedel Roundup Q Spray
Ogräsmedel i praktisk barnsäker sprayflaska med två inställningar. Det är enkelt att se var man har sprutat ogräsmedlet tack vare skumeffekten. Använd växtskyddsmedel med försiktighet, läs hela etiketten och följ bruksanvisningen noga. Vill du ta bort ogräset utan kemikalier, använd gärna några av Granngårdens många redskap för ogräsborttagning.

Vid spridning av ogräsmedel på hårdgjorda ytor såsom gångar, uteplatser och garageinfarter får endast enskilda växter behandlas. Kontakt med markytan ska undvikas. Vid spridning ska ett skyddsavstånd av minst 6 meter hållas till dagvatten- och dricksvattenbrunnar, samt minst 3 meter till sjöar och vattendrag. Vid påfyllning och rengöring av spridningsutrustningen och medlets förpackning ska ett skyddsavstånd av minst 15 meter hållas till samtliga av dessa platser.

Undvik överdosering, spill och utsläpp i naturen då medlet skadar vattenlevande organismer och kan förorena grundvattnet om den används på fel sätt.

Behörighetsklass: 3 (får användas av alla)