Gå till huvudinnehållet
Använd biocider/växtskyddsmedel på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Ogräsbekämpning Granngården OgräsNIX+ Skumspray 3L

Art.nr:1261460

Granngårdens ogräsättika OgräsNIX DE Plus Dubbel Effekt Skumspray är ett snabbt och effektivt bekämpningsmedel som med fördel används på mindre ytor för att bekämpa enstaka ogräsplantor och minimera påverkan på annan växtlighet. Levereras i dunk med spray-/skumfunktion i munstycke på slang.

Produktdetaljer

Egenskaper för OgräsNIX DE Plus Granngården Dubbel Effekt Skumspray, 3 l

Granngårdens ogräsättika OgräsNIX DE Plus Dubbel Effekt är ett unikt och patenterat bekämpningsmedel mot ogräs och annan oönskad vegetation på hårdgjorda ytor (grusplaner, stenplattor, betong, asfalt) i trädgårdar och på allmänna ytor.

OgräsNIX DE Plus Dubbeleffekt får sina unika egenskaper av två tillsatser som helt saknas i traditionell ogräsättika. Egenskaperna gör att ogräset bekämpas snabbare, med högre effekt och under längre tid trots att OgräsNIX DE Plus räcker till dubbelt så stor yta och har mindre miljöpåverkan. OgräsNIX DE Plus är biologiskt nedbrytbar och helt fri från glyfosater.

Dosering 

Rekommenderas dos 0,2-1,0 dl/m² beroende på ogräsets art, höjd, täthet och behandlingsmetod. 1-3 behandlingar per säsong eller efter behov.

Verksamt ämne 

Ättiksyra 6% (60 g/l), CAS-nr: 64-19-7.

Bekämpningsmedel klass 3

Reg.nr: 4801

Använd växtskyddsmedel med försiktighet, läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Miljömärkning

Miljömärke Bower

Granngården

Granngården erbjuder dig allt du behöver för ett jordnära liv. Här hittar du våra egenproducerade produkter för odling, trädgård och lantbruk, inklusive allt du behöver för dina husdjur och lantdjur. Välkommen och låt dig inspireras av vårt 140-åriga arv!