Gå till huvudinnehållet

Nosgrimma Halti OptiFit, Svart

Träningssele med nosgrimma för hundar som har en tendens att dra mycket i kopplet. Nosgrimman är särskilt utformad för att kombinera maximal kontroll av hunden med god komfort utan att det skaver eller gör ont för hunden. Mer

Art.nr : 1243802

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper för Nosgrimma Halti OptiFit
Träningssele från Halti med nosgrimma för hundar som har en tendens att dra i kopplet. Nosgrimman är särskilt konstruerad för att maximera kontroll av hunden med god komfort. Inga metalldelar kommer i kontakt med hundens hud och kontrollpunkten sitter gott om nosen och långt ifrån ögonen.

Med en Halti nosgrimma blir träningen och beteenderegleringen av hundar mer praktisk och säker. Den kan användas på flera sätt, antingen som passivt stöd – hindrar helt enkelt hunden från att dra – eller som aktivt stöd i träningssituationer.

Nosgrimman är utrustad med en speciell on-off stängningsfunktion som håller hundens käkar stängda eller öppna efter behov, en funktion som inte finns hos andra liknande halsband eller grimmor. Reflexbanden på sidorna ökar synligheten i mörker och det justerbara spännet under hundens mun gör att nosgrimman även passar mindre hundar.

Färg: Svart

Storlek:
S - Yorkshire Terrier, Border Terrier, Jack Russel, Westie, Tax etc
M - Springer Spaniel, Fårhund, Border Collie, Labrador, Boxer, Dobermann, Retriever, Schäfer, Dalmatiner etc
L - Stor Schäfer, Grand Danois, Rottweiler, New Foundland, Mastiff, Sant Bernard etc