Gå till huvudinnehållet

Myggskydd ThermaCell MR300, Marinblå

Effektivt, ljudlöst myggskydd som utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en myggfri skyddszon på cirka 20 m². Perfekt för camping eller uteplatsen!

Produktdetaljer

Ett litet och behändigt samt mycket effektivt skydd mot mygg! Thermacell MR 300 skapar en 20 m² skyddszon som stöter bort mygg. Passar lika bra när du rör dig i skog och natur som när du slagit läger för natten.

Myggskyddet är enkelt att ta med sig dit det finns gott om blodsugare och apparaten är mycket uppskattad av jägare och friluftslivsmänniskor. Lägg det på bordet framför dig eller på marken när du tältar eller har picknick för att bli av med myggen.

Thermacell MR 300 levereras med 3 myggmattor med myggmedel som tillsammans ger 12 timmars myggskydd. Myggmattan är från början blå men bleknar efterhand och blir till slut vit när den aktiva ingrediensen är slut, då är det dags att byta matta.

  • Mycket effektivt, greppvänligt och lättanvänt myggskydd för utomhusbruk
  • Portabelt och ljudlöst, perfekt för t ex terrassen, uteplatsen, camping, jakt och fiske
  • Utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en skyddszon på cirka 20 m² (98% skydd)
  • Du slipper otrevliga dofter, rökelser eller kemikalier på din hud och framför allt slipper du myggen!

Förpackningen innehåller:

1 st. MR 300

3 st mattor med myggmedel (4 timmars skydd vardera)

1 st gaspatron (ger 12 timmars skydd)

  • Litet och behändigt men mycket effektivt myggskydd
  • Ljudlös och luktfri
  • Skapar en skyddande zon på ca 20m² (98% skydd)

Thermacell

Är du på resande fot eller på altanen och vill slippa mygg, knott och blodsugande insekter, är Thermacell myggskydd en bra produkt som motverkar myggor. Thermacell fungerar genom att skapa en zon som är fri från mygg och andra blodsugande insekter. Det är en enkel och effektiv lösning som är enkel att använda och som fungerar utan behov av några batterier eller elanslutning.