Gå till huvudinnehållet

Mus- & Råttfritt Duopack 200-80 + 30

Med ljudteknologin bakom den avancerade Silverline A-Frequency hålls möss och råttor borta. Särskilt anpassade ljudfrekvenser håller djuren borta genom att störa och stressa dem, och få dem att söka sig därifrån.

Egenskaper

Egenskaper för Mus- & Råttfritt Duopack 200-80 + 30
Med ljudteknologin bakom den avancerade Silverline A-Frequency hålls möss och råttor borta. Särskilt anpassade ljudfrekvenser håller djuren borta genom att störa och stressa dem, och få dem att söka sig därifrån. Ljudet påverkar inte husdjur (undantaget tamgnagare) eller människor och skapar inte resistens hos de avsedda djuren.

Mus- & Råttfritt 200-80 är en kraftfull basenhet där ljudet täcker en rumsyta på upp till 80 m2. Den elektromagnetiska pulseringen kompletterar ultraljudets effekt och syftar till att få gnagarna att inte utnyttja kabeldragningar som springvägar. Sätts direkt i vägguttaget i utrymmen där elnätet är konstant belastat via andra elektriska enheter.

Den mindre enheten, Mus- & Råttfritt 30, används med fördel på till exempel ovanvåningen, källaren eller vinden. Täcker med ljudeffekt en rumsyta på upp till 30 m.

  • Håller möss och råttor borta
  • Särskilt anpassade ljudfrekvenser
  • Ljudet påverkar inte husdjur

Silverline för trygga, enkla lösningar med skydd mot skadedjur

Silverlines program med giftfria och effektiva produkter som motar bort skadedjur består av både traditionella produkter och välbeprövade elektroniska ultraljudsskrämmor. Silverlines artiklar skadar aldrig djuren, vi vill bara få dem att hellre bosätta sig någon annanstans.