Förstoring av bild

Mus- och Råttgift Rozol Korn, 3 kg

Art nr: 1250859
Rozol
0 (0)

Effektivt mus- och råttgift från Rozol som är enkelt att använda i och omkring byggnader. Endast för yrkesmässiga användare med särskilt tillstånd.

Black Friday
525 :- 700 :-
(420 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-11-27
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-27 12:04

Effektivt mus- och råttgift från Rozol för yrkesmässiga användare med särskilt tillstånd/yrkesmässiga användare.

Användarrutiner
Genomför en förbetesundersökning av det angripna området och en bedömning på plats för att identifiera gnagararten, dess aktivitetsplatser och avgör den troliga orsaken till angreppet och dess omfattning.

Avlägsna livsmedel som är lätta att nå för gnagare (som utspillt sädeskorn eller livsmedelsavfall). Bortsett från detta, undvik att städa det angripna området direkt inför behandlingen eftersom detta bara stör gnagarpopulationen och gör det svårare att få dem att acceptera betet.

Mus- och Råttgift Rozol Korn får endast användas som del av ett integrerat bekämpningssystem (IPM-system), inbegripet bland annat hygienartiklar, och där så är möjligt, fysiska metoder. Produkten ska placeras i omedelbar närhet av platser där gnagaraktivitet har noterats som till exempel vid boplatser, gångstigar, hål, jordhålor och uppfödningsplatser.

Volym: 3 kg

 

Andra tittade även på
Populärt i brands
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.