Gå till huvudinnehållet

Motorsåg Stihl MS 170

MS 170 är en kompakt bensinsåg och instegsmodell med Stihl 2-MIX motor. Perfekt till byggjobben runt huset eller till att såga ved. Sågar också utan problem ner träd med en stamdiameter på upp till 30 cm.För avhämtning i butik Mer

Art.nr : 1260445

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

  • 2-MIX motor – bra för hälsan och miljön med låga utsläpp
  • Antivibrationssystem – arbeta länge och säkert utan att bli trött

Stihl Antivibrationssystem 
En människa som utsätts för vibrationer under en längre tid kan få störningar i blodcirkulationen i händer och armar. Stihls högeffektivt antivibrationssystem tar upp de farliga vibrationerna från motor och skärutrustning i exakt beräknade buffertzoner, vilket gör maskinen bekväm och ergonomisk att arbeta med.

Engreppsreglage 
Alla viktiga funktioner så som kall- och varmstart, drift och stopp sköts enkelt och bekvämt med ett enda reglage. Arbetet blir enkelt och bekvämt samtidigt som det höjer säkerheten.

Kompensator 
Stihl kompensator, ett reglersystem i förgasaren, som ser till att bränsle-/luftblandningen alltid är optimal i förhållande till hur nedsmutsat filtret är. Kompensatorn ger optimal effekt med låga utsläpp. Först när du får ett tydligt effektfall är det dags att rengöra filtret. Filterrengöringsintervallerna förlängs betydligt.

Stihl Ematic kedjesmörjning 
Stihls Ematic-System består av Ematic svärdet, Oilomatic sågkedjan och en manuellt eller automatiskt justerbar oljepump. Den speciella konstruktionen på svärdet och kedjan gör att kedjeoljan utan några förluster hamnar där den behövs som bäst. Oljeförbrukningen kan sänkas med ända upp till 50%.

Tekniska data 
Cylindervolym: 30,1 cm³ 
Delning sågkedjor 3/8" P 
Effekt: 1,2/1,6  kW/hk 
Ljudeffektnivå: 111 dB(A) 
Ljudtrycksnivå: 100 dB(A)
Standard skärlängd: 30 cm
STIHL Oilomatic sågkedjor: PMM3 
Tankvolym: 0,25 l
Vibrationer vänster/höger: 5,2/5,5 m/s² 
Vikt: 4,1 kg
Vikt/effektförhållande: 3,4 kg/kW

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL.