Gå till huvudinnehållet

Motorsåg Stiga SPR 500 AE, 48V (exkl. batteri)

Batteridriven motorsåg för dig med utbildning inom trädarbeten. Utrustad med kedja av hög kvalitet, topphandtag och brett handtag på sidan.

Egenskaper

Med Stigas motorsåg SPR 500 AE som drivs med ett 48-voltsbatteri kan du uppleva obehindrad rörelsefrihet med mindre vibrationer, lägre ljudnivå, inga utsläpp och litet motorunderhållsbehov. Motorsågen är en precisionsmaskin perfekt för arbeten i träd och är försedd med en metallkrok för möjligheten att klättra med maskinen.

Motorsågen har ett brett sidohandtag och ett ergonomiskt, mjukt topphandtag som gör den bekväm och lätt att hantera. Ett transparent fönster gör det enkelt att hålla reda på nivån i oljetanken och ett tumgreppsområde möjliggör kraftigare framåtrörelser och en snabbare, smidigare kapning.

För att öka säkerheten är SPR 500 AE utrustad med en kedjebroms som snabbt kan aktiveras manuellt. Om ett motstånd registreras aktiveras kedjebromsen automatiskt.

VARNING!
Den här motorsågen är endast avsedd för personer med utbildning inom trädarbeten. Användning utan rätt utbildning kan resultera i allvarliga skador.

Säljs exklusive batteri och laddare.