Förstoring av bild

Motorolja Classic 10W-30, 4 l

Art nr: 1149941
Agrol
0 (0)

Agrol Motorolja Classic är en mineraloljebaserad motorolja som klarar och överträffar de krav som ställs på en motorolja till traditionella bensin- och dieselmotorer. Produkten ersätter Agrol Turbo Super, Agrol Universal och Agrol Otto.

199 :-
(159,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-07-15 16:01

Egenskaper för Agrol Motorolja Classic 10W/30
Motoroljan är baserad på högkvalitativa paraffinbasoljor vars naturliga egenskaper ger hög oxidationsstabilitet och mycket god smörjförmåga. Produkten innehåller tillsatser som håller motorn ren, minimerar slitage och förhindrar korrosion vilket ökar livslängden på motorn. Produkten kan med fördel användas till äldre motorer. 

Rekommendationer
Agrol Motorolja Classic rekommenderas till alla bensin- och dieselmotorer av traditionell typ, dvs bensinmotorer med förgasare eller enklare insprutningssytem samt dieselmotorer med traditionella insprutningssystem, ej common-rail. Produkten kan med fördel användas som en enhetsolja där en blandad maskin- och fordonspark förekommer.

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra tittade även på