Gå till huvudinnehållet

Motorolja Agrol Kombi Classic 10W/30, 4 l

Agrol Kombi Classic är en kombinerad motor-, transmissions- och hydraulolja, sk STOU- olja, för jordbruks- och entreprenadmaskiner. Produkten är avsedd för tunga dieselmotorer samt för transmissioner med så kallade våta bromsar.Agrol Kombi Classic ersätter Agrol Turbo Kombi. Mer

Art.nr : 1149941

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Motorolja Agrol Kombi Classic 10W/30

Agrol Kombi Classic är en högkvalitativ universalolja med ett mycket brett användningsområde vilket ger uppenbara rationaliseringsfördelar. Kombi Classic är tillverkad av väl valda paraffinbasoljor och mycket speciella tillsatsmedel. Det är en multigradeolja med goda lågtemperaturegenskaper som gör den lämplig året-runt. De speciella tillsatserna skapar rätt friktionskaraktär hos oljan för att ge oljebadsbromsarna rätt funktion, den innehåller även slitageminskande tillsatser för utsatta delar i motorer, transmissioner och hydraulsystem.

Kombi Classic rekommenderas som motorolja till bensin- och dieselmotorer med eller utan turbo. Produkten rekommenderas även till ett flertal växellådor, bakaxlar och kombinerade transmissioner med bromsar i oljebad så kallade ”våta bromsar”. Kombi Classic kan även användas som hydraulolja till ett flertal mobila hydraulsystem.

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.