Förstoring av bild

Motorolja Agrol Classic 10W/30, 208 L

Art nr: 1149864
Agrol
0 (0)

Agrol Motorolja Classic är en mineraloljebaserad motorolja som klarar och överträffar de krav som ställs på en motorolja till traditionella bensin- och dieselmotorer. Produkten ersätter Agrol Turbo Super, Agrol Universal och Agrol Otto.

6279 :-
(5 023,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 577 :- kr/mån

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-11-20 06:56

Egenskaper för Motorolja Agrol Classic
Agrol Motorolja Classic är baserad på högkvalitativa paraffinbasoljor vars naturliga egenskaper ger hög oxidationsstabilitet och mycket god smörjförmåga. Produkten innehåller tillsatser som håller motorn ren, minimerar slitage och förhindrar korrosion vilket ökar livslängden på motorn. Produkten kan med fördel användas till äldre motorer.

Rekommendationer
Agrol Motorolja Classic rekommenderas till alla bensin- och dieselmotorer av traditionell typ, dvs bensinmotorer med förgasare eller enklare insprutningssytem samt dieselmotorer med traditionella insprutningssystem, ej common-rail. Produkten kan med fördel användas som en enhetsolja där en blandad maskin- och fordonspark förekommer.

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra tittade även på
Populärt i Agrol
Kylarvätska Agrol Glykol BS, 4 l
Kylarvätska Agrol Glykol BS, 4 l
179 :-
(143,20 exkl. moms)
Kylarvätska Agrol Glykol BS, 208 l
Kylarvätska Agrol Glykol BS, 208 l
6000 :-
(4800 :- exkl. moms)

Fri frakt till butik
Öppet köp i 30 dagar
Fri retur i butik
Fraktpåslag

Notera att en extra fraktkostnad tillkommer för denna produkt pga storlek och/eller tyngd. Fraktpåslag gäller även om gränsen för fri frakt är uppnådd.

Din totala fraktkostnad räknas ut i kassan mot ditt postnummer.