Förstoring av bild

Mjölkersättning Granngården Kalv Premium, 25 kg

Art nr: 1230086
Granngården Granngården varumärke
0 (0)

Mjölkersättningen Kalv Premium är en modern kalvnäring baserad på mjölkråvaror av högsta kvalitet. Premium har ett högt näringsinnehåll med 21 % fett och 23 % protein i syfte att ge kalven maximalt med näring för att växa.

825 :-
(660 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-03-20 16:32

Egenskaper för mjölkersättning Granngården Kalv Premium
Kalven har en potential att växa snabbt som ofta inte utnyttjas. Med Premium ges, tack vare en utmärkt blandbarhet, möjlighet att ge större givor och ökad konsumtion per dag. Premium ger dig möjlighet att utnyttja kalvens potential. En del av fettet i Premium utgörs av Omega-3 från linolja som stärker kalvens immunförsvar och tillväxt. Mjölkersättning Kalv Premium fungerar utmärkt i såväl hink- som i automatutfodring och kan även syras. Följ instruktioner på säcken. 

Användning: Premium är en lättlöslig kalvnäring baserad på mjölkråvaror avsedd att användas som ett helfoder under kalvens första levnadsperiod upp till 8-10 veckors ålder. Fungerar utmärkt i alla kända utfodringsmetoder.

Säck: 25 kg  

Andra tittade även på
Andra köpte också