Gå till huvudinnehållet

Mirakelsvamp Vileda, 4-pack

Med Vileda MiraClean tar du enkelt bort svåra fläckar som pennmärken, skomärken på golvet, fläckar av kaffe och te, kalkavlagringar i handfatet eller ingrodd smuts i allmänhet. Mirakelsvampen fungerar som ett radergummi och slits ner efterhand som den ”suddar” bort fläckarna.

Egenskaper

Egenskaper för Mirakelsvamp Vileda 
Med Vileda MiraClean tar du enkelt bort svåra fläckar som tidigare varit ett problem. Mirakelsvampen fungerar som ett radergummi och slits ner efterhand som den ”suddar” bort fläckarna. Det behövs inga kemikalier utan mirakelsvampen gör jobbet. Fukta med vatten, krama ur, gnugga lätt och fläckarna försvinner!

MiraClean är mycket effektiv även på ojämna ytor där det annars kan vara svårt att göra rent. Utmärkt till skinnsäten, vita däcksidor, badrum, kakel och klinkers. Mirakelsvampen tar även bort ingrodd smuts, bläck samt märken från spritpennor.

MiraClean har en lätt slipande effekt så det är bra att först testa på ett undanskymt ställe på ytan som skall rengöras. Bör inte användas på polerade, lackerade eller rostfria ytor. Svampen behandlas som vanligt hushållsavfall.

Säljs i 4-pack.