Gå till huvudinnehållet

Tetrus

Tetrus är varumärket som vill göra världen lite smartare och snyggare genom funktionella produkter.

Tetrus älskar när funktion möter design och resulterar i smarta produkter och tjänster. Hos oss på Granngården hittar du regnvattentunnor och tillbehör från Tetrus. Tunnan tillåter dig att spara och ta tillvara på regnvatten som du kan använda till att vattna blommor, odlingar och gräsmatta med. Att spara på regnvatten är extra viktigt i tider då det råder bevattningsförbud, och en vattentunna är därför en smart investering i miljö och trädgård.

Snygga regntunnor i trä-replika och plast

I sortimentet hittar du snygga regntunnor i trä-replika och sten-replika. Vissa av vattentunnorna har kran och andra levereras utan, så du själv kan bestämma var du vill sätta avtappningshålet. Alla regnvattentunnor har lock som gör de barnsäkra, tunnorna är dessutom UV-beständiga. Beroende på vad du är ute efter finns vattentunnor som rymmer 250-275 liter.

Köp regnvattentunna från Tetrus online

Gör det enkelt för dig själv och beställ din regnvattentunna från Tetrus online på granngården.se med smidig hemleverans. Du kan självklart också köpa vattentunna direkt i din butik. Lycka till med att spara vatten, du gör en viktigt insats för miljön!

5 produkter

Visar sida 1 av 1