Gå till huvudinnehållet

Muck

Muck Boot grundandes 1999 med syftet att skapa en rejäl stövel för hästbranschen, stallarbete och andra tuffa miljöer.

Namnet "Muck" syftar just till att mocka i stallet och hela idén var att ta fram en tålig, skön och varm stövel som håller i nästintill en livstid. Idag är Muck ett välkänt varumärke i bland annat USA och producerar både stövlar, kängor och skor för fritidsliv och arbetsliv.

Alla Mucks stövlar är 100% vattentäta och isolerande mot kyla ner till -55 grader och upp till +35 grader. Stövlarna finns med förstärkning i tå och häl för maximalt skydd vid tunga arbeten. Med krav på högsta standard och kvalitet bärs Muck av allt från vandrare till yrkesutövare, djurskötare och för fritidsbruk. Idag erbjuder varumärket allt från stallskor, jaktskor, fritidsstövlar, gummistövlar och vinterstövlar. Muck Boot finns för dam, herr och barn och kan köpas både på granngården.se och i butik.

Muckboot vinterstövlar

Tack vare Mucks patenterade innerfoder vars luftkanaler driver onödig värme och fukt, passar de att använda på såväl kallare som varmare breddgrader. Skaftet är tillverkat av värmeisolerande neopren medan foten är tillverkad i naturgummi. Sulan har halkskydd för bra grepp och komfort och Mucks vinterstövlar för dam och herr isolerar mot värme och kyla ner till -55 och + 35 grader. Alla stövlar från Muck har en stöddämpande lös polymersula som går att plocka ut och tvätta. Denna typ av sula används bland anant i många löparskor. Du kan även tvätta alla stövlar från Muck i tvättmaskinen.

Hos Granngården hittar du Muck i modellerna:

  • Muck Boot Arctic Mid: den perfekta stöveln för aktiva fötter.
  • Muck Boot Arctic Sport: en lätt, bekväm och smidig fritidsstövel.
  • Muck Boot Neoprene Sport Mid: en robust, varm och tålig vinterstövel för fritid och arbete.

Neoprenstövlar från Muck

Mucks vinterstövlar är tillverkade med skaft i neopren, ett material som är flexibel, mjukt, vikbart och värmeisolerande. Neopren är faktiskt det material som används i dykardräkter och kalbelisolering. Neoprenstövlar isolerar mot kyla och håller fötterna varma samtidigt som materialet är 100% vattentätt. Idag är neopren vanligt förekommande i världens för arbetsskor, vinterstövlar och gummistövlar och har gjort succé hos både kunder och branschfolk.

Muckboot online på granngården.se

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda succéstövlarna från Muckboot online på granngården.se och i butik. Beställer du online levererar vi tid du vill, ända hem, till utlämningsställe eller till valfri Granngården-butik. Och du - vi har alltid fria byten och fri retur i butik om du är osäker på storlek. Välkommen till oss!

8 produkter

Visar sida 1 av 1