Gå till huvudinnehållet

FourFriends

Filosofin bakom FourFriends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka. I deras sortiment finner du foder till hund och katt, kattsand och olika typer av smaskiga hundgodis och tuggben.

Högkvalitativa produkter för hund och katt

Det svenska varumärket Four Friends drivs av familjeföretaget Lupus och tillverkar högkvalitativ kattmat, hundmat, kattsand och andra djurprodukter. Filosofin bakom Four Friends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Vad det har mynnat ut i är hundfoder och kattmat baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra skandinaviska husdjur och gör dem friska, starka och strålande! I sortimentet finns också hundgodis och kattgodis.

Four Friends ägs av Lupus som har tillverkat produkter för djur och djurägare sen 1994 och finns idag utbrett över bland annat hela Skandinavien, England och Tyskland. Vi på Granngården är glada över att kunna erbjuda Four Friends hundfoder och kattmat på granngården.se och i våra butiker.

Four Friends hundmat, hundgodis och tuggben

Four Friends tar hänsyn till att våra och våra husdjurs magar står i direkt relation till vår hälsa. Därför används enbart råvaror av allra högsta kvalitet i allt hundfoder och kattmat de tillverkar. De satsar också på hög kötthalt i sitt foder då våra hundar och katter är köttätare i grunden. Bland hundmaten från Four Friends hittar du valpfoder Puppy Four Friends, hundfoder för normalpresterande hundar, foder för överviktiga hundar, foder för känsliga hundar, seniorfoder, spannmålsfritt hundfoder och deras Power-foder för arbetande hundar. Vi erbjuder också en rad olika hundgodis, tuggben och köttkorvar från Four Friends.

Four Friends kattmat och kattgodis

Precis som med hundmaten innehåller kattmat från Four Friends hög kötthalt och näringsrika råvaror av hög kvalitet. I sortimentet finns torrfoder för katt och men också våtfoder. Four Friends erbjuder spannmålsfri kattmat, kattmat för kattungar, kattfoder för vuxna katter och äldre katter, kattmat för kastrerade katter och glutenfri kattmat för överviktiga katter. Four Friens erbjuder även riktigt bra kattfoder för små och större kattraser samt blötmat för katt i olika smaker. Hos oss på Granngården hittar du även kattgodis och riktigt bra kattsand från Four Friends.

Four Friends kattsand

De har klumpande kattsand med behaglig lavendeldoft och en som är helt parfymfri, helt efter tycke och smak. Köp Four Friends kattfoder, hundmat och kattsand online på granngården.se eller i butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
Kampanj:
21 produkter

Visar sida 1 av 1