Gå till huvudinnehållet

Bozita Feline

Under varumärket Bozita Feline producerar Bozita svenskproducerad kattmat av naturliga råvaror.

Här går Bozita under devisen "naturligt är bäst" och använder enbart ingredienser som är utvalda för att främja kattens immunförsvar och hälsa.

Bozita tillverkar förutom kattmat även hundfoder under varumärket Bozita Robur. Allt foder är svenskproducerat i Vårgårda av naturliga, högkvalitativa råvaror. Köp Bozita kattmat online på granngården.se eller i butik!

Kattmat Bozita Feline

Bozitas kattmat innehåller allt din katt behöver för att må bra. Ingredienserna består av helt naturliga råvaror av allra högsta klass utan onödiga tillsatser. Kattfodret är såklart fritt från hormoner och antibiotika och innehåller istället en hög andel färskt kött för god smak och smältbarhet. I sortimentet finns kattfoder i form av torrfoder som våtfoder. Bozitas våtfoder består av bitar i sås eller gelé fullt av vitaminer och mineraler som tillför din katt näring och vätska. Välj bland kattmat utan spannmål, kattmat för kastrerade katter, kattfoder för innekatter, utekatter, känsliga katter, vuxna katter och äldre katter. I sortimentet finns även kattmat för kattungar och överviktiga katter.

Köp din kattmat från Bozita Feline online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

10 produkter

Visar sida 1 av 1