Gå till huvudinnehållet

AL-KO

På Granngården är vi glada att kunna erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av riktig tysk kvalitet från AL-KO. Varumärket utvecklar och tillverkar innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden.

Snöslungor - bäst i test!

ALKO står för säkerhet, komfort och glädje. Detta kommer till uttryck i deras identitet som speglas i deras produkter. De lever för kvalitet och har som motto att förbättra livskvaliteten för sina kunder - Quality for Life.

Letar efter en snöslunga av hög kvalitet hittar du både prisvärda och kvalitativa slungor från AL-KO hos oss på Granngården. Vi erbjuder flera modeller som vunnit i olika snöslunge-test och fått utmärkelserna "bäst i test" av snöslungor i bland annat Råd & Rön. Från varumärket vars serie slungor går under namnet SnowLine. Slungorna oremieras för sin komfort och kvalitet och har flera justerbara och flexibla manövreringselement. Självklart finns AL-KO SnowLine både som enstegs- och tvåstegsmodell beroende på om du vill ha en stor eller liten snöslunga. Vi erbjuder även reservdelar som brytpinne och drivrem.

AL-KO Robotgräsklippare

Hos oss hittar du serien robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho. Tystgående robotgräsklippare som klarar gräsmattor från 450 m² till 2000m² utan problem. Robotklipparna kan styras med AL-KO inTOUCH appen och klarar lutningar från 35% till 45%. Alla robotarna i serien klarar passager ner till 60 cm! Detta är robotklippare att förlita sig på.

Köp produkter från AL-KO online

Välj bland maskiner, blandare, pumpar, vedklyvar och snöslungor och köp AL-KO hos oss. Du kan alltid köpa produkter online på granngården.se med hemleverans eller direkt på plats i någon av våra 110+ butiker. Välkommen!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

2 produkter

Visar sida 1 av 1