Gå till huvudinnehållet

Acavallo

Acavallo är ett italienskt företag specialiserat på bästa funktion och kvalitet inom hästsporten. Det startades 2003 av Mauro Benetti och Monica Speroni och blev snabbt ett välkänt företag inom de internationella kretsarna i ridsporten tack vare deras högkvalitativa produkter. 2013 utvecklades företaget ytterligare då man satsade på mer kundservice och en större organisation. 

Acavallos terapeutiska gel

Företagets främsta produkter görs av deras terapeutiska gelmaterial och Acavallo har flera patent på sina material. Deras största genombrott i Sverige antas vara när deras mjuka bettskivor kom ut och fullkomligt exploderade på den svenska marknaden! På varje hästtävling man är på ser man deras bettskivor på ett stort antal hästar - både internationellt men även här i Sverige.

Utöver bettskivor tillverkar de även kindkedjeskydd, sadelpaddar, olika "risers" för att lyfta upp sadeln där det behövs samt antiglid-paddar. De har även utökat produktionen med benskydd, lindor med inbyggd gel, sadelgjordar, stigbyglar med mera. De utvecklar hela tiden sina produkter samtidigt som de uppfinner nya innovativa lösningar på produkter som har funnits inom ridsporten länge.

Innovation och hög klass direkt från Italien

Acavallos produkter tas fram, produceras och tillverkas helt i Italien för att säkerställa hög kvalitet och äkthet i deras produkter. En av deras främsta ledstjärnor är alltid hästens hälsa i fokus när produkterna utvecklas och företaget har även stort fokus på miljötänk då de använder råmaterial och i största möjliga mån tillverkar produkter som går att återvinna.

Köp bettskivor, sadelpaddar och mycket mer ur Acavallos sortiment hos oss på Granngården - både online eller hos din närmsta Granngården-butik!

3 produkter

Visar sida 1 av 1