Gå till huvudinnehållet

Lövblås Stihl BR 450 C-EF

Effektiv ryggburen lövblås, den första med elstart och Stihl Easy2Start. Tack vare elstarten, startas maskinen med ett enkelt knapptryck utan att behöva ta av den från ryggen, vilket ger denna ryggblås en unik komfort. Mer

Art.nr : 1260909

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 Den stora fördelen med elstart och en ryggburen maskin är naturligtvis att maskinen kan vara kvar på ryggen vid starten. Tidigare har du som användare alltid behövt ta av maskinen, starta och sedan ta på den igen. Nu, med maskinen bekvämt kvar på ryggen är en kort paus i arbetet inget problem längre. 

Förutom den bekväma elstarten är denna ryggburna lövblås också utrustad med en rad andra funktioner och detaljer som Stihl Easy2Start som ytterligare underlättar, 2-MIX motor som håller nere både utsläpp och bränsleförbrukning, breda axelremmar för ökad komfort och mycket mer. 

Lövblåsen har längdjusterbart blåsrör och verktygslös inställning av handtaget. Perfekt för att både bekvämt och effektivt ta bort gräs- och häckklipp, löv eller annan smuts från stora ytor. Den har även gummerat 2-komponents handtag, Stihl antivibrationssystem, steglös inställbar gas med stoppknapp och ett praktiskt bärhandtag.

Elstart 
Med elstarten startas maskinen snabbt och enkelt via ett knapptryck utan att maskinen behöver tas av från ryggen. Det sparar både tid och kraft och är den bästa lösningen vid t.ex. korta pauser i arbetet. Lithium-Ion batteriet laddas under drift.

Engreppsreglage
Samtliga reglage sitter samlade i ett och samma handtag och sköts enkelt och bekvämt med en hand.

Längdjusterbart blåsrör
Blåsröret justeras steglöst efter kroppsstorlek eller arbetsuppgift för optimalt resultat och ergonomi.

Stihl 2-MIX motor 
2-MIX motorn kombinerar hög effekt, låga utsläpp och bränsleförbrukning med låg vikt och mycket rapp acceleration. En motorteknologi som klarar kraven enligt EU steg 2 och som skonar både miljön, din hälsa och plånboken. Den rappa accelerationen kommer till sin fulla rätt under arbetet och det finns alltid tillräckligt med kraft att tillgå.

Stihl antivibrationssystem
Antivibrationssystem som effektivt tar upp de farliga vibrationerna från motorn och övriga maskindelar i exakt beräknade buffertzoner och gör handtagen näst intill vibrationsfria. Mycket bekvämt med bra ergonomi.

Stihl Easy2Start
Stihl Easy2Start gör starten mycket enkel och bekväm. Vid startdraget lagras energin i en spiralfjäder, som minskar kraftåtgången i startdraget. Även vid ett långsamt drag i startsnöret, startar maskinen utan problem.

Verktygslös inställning av handtaget
Handtagets position ställs snabbt in efter kroppsstorlek för optimal ergonomi, helt utan verktyg.

Teknisk data 
Motor: 63,3 cc
Drivmedel: Bensin 2T
Blåseffekt: 299 km/tim
Luftvolym: 23,8 m3/min
Modell: Rygg
Uppsamling: Nej
Elstart: Ja
Vikt: 11,5 kg

 

 

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.