Gå till huvudinnehållet

Lövblås Stihl BGA 100, 36V (exkl. batteri)

Stihl BGA 100 är en extremt effektstark och otroligt tyst batteridriven lövblås som utan problem står pall för professionell användning. Lövblåsen har tre effektlägen och en PowerBoost-funktion för maximal blåskraft och är mycket lätt och enkelt att hantera.Lövblåsen säljs utan batteri och laddare.  Mer

Art.nr : 1261981

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Lövblås Stihl BGA 100
För långa arbetspass rekommenderas det innovativa ryggburna batteriet AR 3000.

Centralt effektreglage
 
För maximal energieffektivitet kan effekten ställas in i tre effektsteg för att anpassas till den aktuella arbetsuppgiften. Effektsteg visas tydligt vid reglaget av LEDs.

EC motor 
Elektroniskt reglerad Stihl Elektromotor (EC) arbetar helt utan så kallade kolborstar vilket tar bort näst intill allt mekaniskt slitage och ger en mycket hög verkningsgrad som ligger långt över vanliga elmotorer. Motorn får en lång livslängd och energin från batteriet omsätts utan några onödiga förluster till ren effekt.

Högeffektiv blåsenhet 
Den mycket kompakta blåsenheten drivs av en effektstark EC motor. I kombination med tyngdpunkten som ligger nära handtaget är maskinen mycket flexibel och enkel att hantera.

Längdjusterbart blåsrör 
Blåsröret kan justeras på längden i 3 steg för att anpassas efter kroppslängd. Onödiga effektförluster undviks på grund av ett för stort avstånd till marken.

PowerBoost-funktion 
Oberoende av valt effektsteg på gasreglaget kan du alltid få ut maximal blåskraft via ett separat reglage, utan att du behöver ändra greppet om maskinen.

Upphängningsögla för stöddyna 
Lövblåsen kan under arbete eller pauser hängas på den integrerade öglan på stöddynan, vilket avlastar dig som användare betydligt.

Teknisk data 
Batteriteknik: Lithium-Ion PRO 
Blåskraft: 17 N
Ljudeffektnivå: 90 dB(A)
Ljudtrycksnivå: 80 dB(A) 
Lufthastighet: 63 m/s
Max. luftflöde vid munstycket: 840 m³/h
Max. luftflöde utan blåsrör/munstycke: 1.040 m³/h
Max. lufthastighet: 75 m/s
Märkspänning: 36 V
Rekommenderat batteri: AR 3.000 
Vibrationsvärde höger: 2,5 m/s²
Vikt utan batteri: 2,5 kg

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.