Gå till huvudinnehållet
Myggskydd för en myggfri sommar
Tips

Myggskydd för alla aktiviteter i sommar

Dela

Det finns många knep och produkter att ta till när myggen besvärar som värst på sommaren. Här har vi samlat våra bästa tips för att slippa myggen och vilka myggskydd som passar just din aktivitet.

Du är nog inte ensam om att mot din vilja ha flyttat in i huset eller lägenheten under en varm och skön sommarkväll. Myggen kan under de varma sommarmånaderna ställa till med stora besvär både för dig och barnen. Den första tumregeln är att hålla trädgården och balkongen fri från omständigheter som kan gynna myggen. Här listar vi några saker at tänka på:

Som tur är finns det också många vapen att plocka fram för att få en så myggfri sommar det bara går. Här listar vi några:

 • Myggskydd mot myggbett på Granngården

  Håll trädgården myggfri

  Har du en större trädgård och vill bli av med myggen på en riktigt stor yta ska du satsa på en effektiv myggfångare som Mosquito Magnet. Den fångar in så mycket mygg att det stör deras fortplantningscykel vilket ger perfekt resultat för dig och dina barn. Den är är både lukt- och ljudfri och låter dessutom våra nyttodjur som humlor och bin vara ifred.

 • myggfri altan

  Rätt myggskydd för balkongen

  Vill du kunna sitta ute på balkongen och njuta av ljumna sommarkvällar ska du välja Swissinno.Det är en myggstopplykta som ger en skyddszon på runt 20 kvadratmeter och avger en aktiv substans som håller myggan borta. Perfekt för balkongen eller altanen. Du kan även väja på ett stort utbud av andra myggskydd för en myggfri trädård här.

 • Portabelt myggskydd på semestern

  Ett portabelt myggskydd för semesterns alla aktiviteter

  De flesta av oss väljer att lägga många av våra semesterveckor på sommaren. Varför då lida av kliande myggbett i onödan? Oavsett om du tänker spendera sommaren på torpet, på vandringstråk runt om i Sverige eller på campingen är ett portabelt myggskydd en väldigt bra kompis på semestern. Thermacell är den smidigaste av alla myggskydd och går enkelt att bära med sig oavsett vad du och din familj har för planer.

  Här kan du läsa mer om hur du ska utrusta dig för myggkamp.