Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Svenska DjurApoteket Spirulina 400 tabletter

Art.nr:1246097

Består av 60–70% proteiner och bidrar till hälsa och välmående. Det stärker hundens immunförsvar samt bidrar till en friskare hud och glansigare päls.

Produktdetaljer

Svenska DjurApotekets Spirulina är ett kosttillskott som ofta används som en komplettering till foder då det innehåller höga mängder av viktiga byggstenar för att kroppen ska må bra. Spirulina är en alg som bidrar till djurets hälsa och välmående genom att stärka immunförsvaret samt främja en friskare hud och glansigare päls. Det hjälper också till att upprätthålla en god matsmältning och främjar munhälsan.

Spirulina består av 60 - 70% proteiner och innehåller utöver det, stora mängder med naturliga vitaminer, mineraler och ett tjugotal aminosyror, varav alla de nio livsnödvändiga, omega-6 och fettsyror som GLA.

Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket är en svensk tillverkare av kosttillskott för hundar och katter. Vårt mål är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att hjälpa djuren att må bra och prestera på topp. Vi tillverkar våra produkter i Skåne och använder endast råvaror av humankvalitet dvs. samma standard som kosttillskott till oss människor.