Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Purina Pro Plan FortiFlora Hund 7x1g

Art.nr:1249473

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Kosttillskott med probiotika som innehåller en unik stam av nyttiga bakterier som har bevisats främja balans och hälsa i mag- och tarmkanalen.

Produktdetaljer

Kosttillskott FortiFlora® Canine är ett probiotiskt komplement som kan ges till både vuxna hundar och valpar. Tillskottet innehåller levande "vänliga" bakterier som hjälper till att stödja tarmens hälsa och balans. Varje påse innehåller effektiva nivåer av probiotiska ingredienser och tillskottet strös enkelt över hundens mat.

FortiFlora användas för att hjälpa till att stödja intestinal hälsa och balans, att hjälpa till att hantera obalans i tarmfloran och diarré i samband med stress, antibiotikabehandling eller dietförändring. Tillskottet är även användbart för att hjälpa till att hantera dålig avföringskvalitet hos valpar.

En påse ges dagligen för att ge effektiv nivå av probiotika.

Purina

Purina Pro Plan erbjuder högkvalitativt hundfoder och kattmat och är resultatet av över 90 års vetenskaplig expertis. Produkterna är omsorgsfullt framtagna för att främja dina fyrbenta vänners hälsa genom alla skeden av deras liv, från valpar och kattungar till vuxna hundar och katter. Både näring och smak är av högsta prioritet, och målet är att leverera en välbalanserad upplevelse i varje måltid.