Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Fixodida Zx 50-p

Art.nr:1242862

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Fodertillskott i tablettform som stimulerar pälstillväxten, reducerar plaque och motverkar dålig andedräkt hos både hund och katt.

Produktdetaljer

Fixodida Zx är ett fodertillskott som avser att tillgodose djurens hälsa och välbefinnande genom att påverka metabolism, fysiologi och immunförsvar. Ingredienserna kan ha en positiv effekt på pälstillväxten, reducera plaque samt hjälpa till att hantera en dålig andedräkt. Kan ges till både hund och katt.

Fixodida Zx är en ren naturprodukt som inte innehåller kemiska tillsatser, konserveringsämnen eller färgämnen. Har marknadsförts i Sverige med oförändrat innehåll sedan 2008.

Dosering och användning

Rekommenderat intag Fixodida Zx tablett:

Hund under 10 kg 1-2 tabletter dagligen

Hund över 10 kg 1-3 tabletter dagligen

Katt 1-2 tabletter dagligen

Intaget kan vid behov ökas till det dubbla för bättre effekt.

Innehåll: Rörstarrstorv (13.10.1), torkad jäst (12.1.5, från Saccharomyces cerevisiae), köttsmak, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kaolinlera E559, kiseldioxid E551)

Innehåll per tablett: Protein: 0,38 g Kolhydrater: 0,2 g Fett: 0,07 g Växttråd: 0,04 g Aska: 0,03 g Fulvosyra: 15 mg

Fixodida Zx

Fixodida ZX tillverkar ett naturligt och effektivt fästingskydd som är perfekt att kombinera med andra förebyggande åtgärder. Mycket populärt hos hundägare med hundar som inte tål starka gifter mot fästingarna. En utmärkt bonus är att pälsarna brukar bli fantastiskt fina när hunden äter Fixodida!