Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Eclipse Biofarmab Nypon+, 350 g

Eclipse Biofarmab Nypon+ innehåller nypon och MSM som bidrar till rörliga och smidiga leder hos både hund och katt. Kosttillskottet är perfekt att använda till äldre hundar och katter samt vid hård ansträngning.

Egenskaper

Egenskaper för Kosttillskott Eclipse Biofarmab Nypon+
Nypon+ är ett kompletteringsfoder från Eclipse Biofarmab som bidrar till rörliga och smidiga leder och ges till hårt arbetande samt äldre hundar och katter. Tillskottet innehåller både nypon och MSM som har goda egenskaper och samverkar för en generellt bättre hälsostatus hos både hund och katt.

MSM (organiskt svavel) gör bland annat cellväggarna elastiska och mer genomträngliga vilket förenklar cellens näringsupptag och syresättning samtidigt som slaggprodukter lättare kan föras bort. MSM hjälper även till att skapa aminosyrorna metionin, cystein och taurin, starka antioxidanter som neutraliserar gifter i kroppen. Upptaget av flera B-vitaminer är också beroende av MSM. Organiskt svavel finns i varje cell i kroppen och är därför en viktig ingrediens för en fungerande kropp.

Nyponpulver innehåller rikligt med naturlig C-vitamin, antioxidanter, aminosyror, mineraler, spårämnen och organiska syror som allihop hjälper till att hålla din hund och katt frisk. Nypon (Rosa Canina) är även rik på galaktolipider som anses ha många goda egenskaper, bland annat kan de skydda våra broskceller och hjälpa till att producera kollagen och brosk som skyddar lederna.

Sammansättning
Torkat och pulveriserat skal av nypon och MSM (Metylsulfonylmetan)

Dosering
Katt/liten hund: <10 kg 0,5 mått/dag
Hund 10-25 kg: 1 mått/dag
Hund 25-40 kg: 1,5 mått/dag
Hund >40 kg: 2 mått/dag

1 dosmått = 10 ml