Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Eclipse Biofarmab BioCool 150g

Art.nr:1243843

  • Fynda till bra pris
  • Passa på, snart slut!
  • Sista exen i butik
Kosttillskott Eclipse Biofarmab BioCool används för att stabilisera temperament och minska stress i utsatta situationer. Med BioCool blir ditt djur lugnt och stabilt på ett naturligt vis.

Produktdetaljer

Egenskaper för Kosttillskott Eclipse Biofarmab BioCool
Både hundar och katter är utvecklade för att snabbt kunna svara på signaler om eventuella faror och obehag. Detta är en medfödd reflex som sätter igång ett antal kemiska processer och när faran är över måste de triggande ämnena neutraliseras av andra substanser i kroppen. Ämnen som ingår i den lugnande processen är B-vitaminer, C-vitaminer, L-Tryptofan och magnesium.

I situationer som kan upplevas stressande för ditt djur som vid resor, tävlingar och vid höga ljud (till exempel nyårsafton) är det inte alltid fodrets innehåll av dessa ämnen räcker. Genom att tillföra dessa kan temperamentet stabiliseras utan att djurets prestationsförmåga eller välbefinnande försämras. Tillsats av inulin stimulerar tarmens mikroflora och förbättrar upptaget av näringsämnen.

Fodertillskottet innehåller inget tillsatt socker och är enkelt att fodra och dosera. För bästa resultat bör BioCool ges i minst 7 dagar.

Sammansättning
Inulin

Dosering
1 mått/dag till 10 kg

1 dosmått = 1 ml
Addera 1 mått/dag för varje överstigande 10 kg

Eclipse Biofarmab

Eclipse Biofarmab är ett svenskt företag som grundades 2002 och har specialiserat sig på olika typer av kosttillskott, vitaminer och mineraler för häst och lantdjur. För att förbättra dess hälsa och välbefinnande, att låta dem uppnå sin fulla potential.