Förstoring av bild

Kosttillskott Eclipse Biofarmab BioCool, 150 g

Art nr: 1243843
Eclipse Biofarmab
0 (0)
Kosttillskott Eclipse Biofarmab BioCool används för att stabilisera temperament och minska stress i utsatta situationer. Med BioCool blir ditt djur lugnt och stabilt på ett naturligt vis.
189 :-
(151,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-05-25 10:16

Egenskaper för Kosttillskott Eclipse Biofarmab BioCool
Både hundar och katter är utvecklade för att snabbt kunna svara på signaler om eventuella faror och obehag. Detta är en medfödd reflex som sätter igång ett antal kemiska processer och när faran är över måste de triggande ämnena neutraliseras av andra substanser i kroppen. Ämnen som ingår i den lugnande processen är B-vitaminer, C-vitaminer, L-Tryptofan och magnesium.

I situationer som kan upplevas stressande för ditt djur som vid resor, tävlingar och vid höga ljud (till exempel nyårsafton) är det inte alltid fodrets innehåll av dessa ämnen räcker. Genom att tillföra dessa kan temperamentet stabiliseras utan att djurets prestationsförmåga eller välbefinnande försämras. Tillsats av inulin stimulerar tarmens mikroflora och förbättrar upptaget av näringsämnen.

Fodertillskottet innehåller inget tillsatt socker och är enkelt att fodra och dosera. För bästa resultat bör BioCool ges i minst 7 dagar.

Sammansättning
Inulin

Dosering
1 mått/dag till 10 kg

1 dosmått = 1 ml
Addera 1 mått/dag för varje överstigande 10 kg

Andra tittade även på
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp