Gå till huvudinnehållet

Kopplingsset Gardena Snabb/stopp

Set med stoppkontakt som stoppar vattenflödet när anslutningsenheten tas ur samt slangkoppling som möjliggör snabb och bekväm anslutning till kranen.

Egenskaper

Slanganslutningssetet innehåller två kopplingar för en flexibel och vattentät slanganslutning. Anslut bara trädgårdsslangen och vattnet. Slangkopplingen ger en enkel men ändå stadig och droppsäker anslutning mellan vattenkranen och trädgårdsslangen. Stoppkontakten är ansluten till slangens ände, före rengöringspistolen eller slangmunstycket. Den innovativa Aquastop-tekniken stoppar vattenflödet automatiskt när munstycket byts vilket gör att du slipper att blöta ner fötterna och gå bort till kranen.

De räfflade försänkta greppytorna i mjukplast på båda anslutningsdelarna ger bra grepp även med våta händer. Anslutningsdelarna är en del av Original GARDENA System vilket gör att de kan kombineras med alla andra Original GARDENA System-produkter. Eftersom produkterna är frostsäkra kan de användas året runt.

Tillverkade i Tyskland med en 5-årig tillverkargaranti.

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner