Förstoring av bild

Kontroll av begränsningsslinga

Art nr: 1261847
Granngården Granngården varumärke
0 (0)

Låt Grannhjälpen hjälpa dig med att kontrollera din redan installerade begränsningsslinga. Köp tjänsten inför våren då tjäle i marken kan ha skadat din kabel. I tjänsten ingår max 3 lagningar av kabelbrott med tillhörande material (skarvkoppling och eventuell kabel).

995 :-
(796 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Beställningsvara
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-12-05 15:47

Egenskaper för Grannhjälpens tjänst Kontroll av begränsningskabel
Få ut maximalt av din robot och lägg tiden på annat! För att din robotgräsklippare ska fungera optimalt och bekymmersfritt är det viktigt att din begränsningsslinga inte har några brott. Våra servicetekniker på Grannhjälpen hjälper dig att få din redan installerade begränsningsslinga kontrollerad. Köp tjänsten inför våren då tjäle i marken kan ha skadat din kabel. I tjänsten ingår max 3 lagningar av kabelbrott med tillhörande material (skarvkoppling och eventuell kabel).

Vår servicetekniker kan även ge dig tips och råd så att du får ett bekymmersfritt ägande av din robotgräsklippare. Då får du en bra start på din kommande sommar. Du får helt enkelt mer tid till roligare saker.

Grannhjälpen

Service och tjänster
Grannhjälpen är ett tjänstekoncept som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Tjänsten gäller både för maskiner som är inköpta på Granngården men även för maskiner som du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken som vi är auktoriserade för. Vi hjälper dig gärna med reparationer och garantiärenden och använder då endast originaldelar. Läs mer om Grannhjälpen >>

Detta erbjuder Grannhjälpen

Behöver du hjälp med din maskin?
På Granngården vill vi kunna erbjuda dig som kund en helhet och inte bara sälja slutprodukten. Vi vill gärna hjälpa dig till ett problemfritt ägande i många år framöver.

Reparation av trädgårdsmaskiner
Lämna in din maskin i närmaste Granngården butik så gör vi en kontroll och lämnar kostnadsförslag till dig.

Ta hand om din maskin
Service och underhåll ökar livslängden på trädgårdsmaskinen. Grannhjälpen erbjuder följande servicetjänster till fast pris.

  • Basservice robotgräsklippare
  • Vinterservice robotgräsklippare
  • Basservice åkbar gräsklippare
  • Basservice gräsklippare
  • Basservice motorsåg
  • Basservice trimmer/röjsåg
  • Basservice snöslungor

Utökade tjänster för din maskin

  • Uppgradering av robotgräsklippare Sileno till Smart Sileno


 

 

Andra tittade även på
Populärt i Granngården
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp