Gå till huvudinnehållet

Komposthink GreenLine Urban Garden, 15 l

Med GreenLine Urban Garden komposthink med lock kan du på ett enkelt och praktiskt sätt kompostera inomhus, utan dålig lukt. Omvandla ditt matavfall till en hälsosam och näringsrik kompost samtidigt som lakvatten till dina växter utvinns. Här hittar du kompostströ som hjälper till att aktivera komposteringen!

Egenskaper

Egenskaper för Komposthink GreenLine Urban Garden 
Kompostsystemet Urban Garden från GreenLine gör att du på ett enkelt och praktiskt sätt kan kompostera inomhus, helt utan dålig luft. Airproof-tec ger en anaerob komposteringsprocess och dina matrester omvandlas till en näringsrik och hälsosam kompost samtidigt som näring av bästa kvalitet till dina växter utvinns i form av lakvatten.

Den här typen av kompostering kallas ofta bokashi. Bokashi är i grunden ett varumärke för hushållskomposter men har kommit att bli ett begrepp för kökskompostering. Med GreenLines komposthink Urban Garden kan du ägna dig åt just denna typ av kompostering av matavfall inomhus.

Placera komposten under diskhon, balkongen eller på annat lämpligt ställe i hemmet och strö lite kompostströ 

Volym: 15 liter

 

Greenline

Det löper en grön tråd genom hela sortimentet från Greenline Garden. När du väljer en produkt i varumärkets sortiment kan du vara trygg i att du gör ett val med omtanke på miljön.