Komfortkliare Rotage

Art nr: 1207708
0 (0)

Med komfortkliaren ger du dina mjölkdjur, nötdjur eller hästar en helt ny upplevelse. Djuren och du får ett verktyg som gör att du kan begränsa spridningen av ohyra som ofta har sin startpunkt i huvudet och runt ögonen. 

1 812,50
(1450 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 4-10 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-02-24 07:01

Komfortkliaren är en flexibel kudde med taggar, tillverkad av en elastomer (lättrörliga polymerer med egenskapen att kunna töjas avsevärt utan att materialet brister) baserad på polyuretan för mycket lång livslängd.

Komfortkliaren kan monteras på ett antal olika sätt t ex på horisontella stänger, böjd runt stänger och hörn och på olika höjder, för att på bästa sätt locka, möjliggöra och tillåta kornas naturliga beteende. På samma sätt som med en trädstam kan kossan själv bestämma hur den ska interagera med borsten.

Korna blir mer aktiva med en komfortkliare vilket leder till bättre hälsa, bättre kondition och ökat immunförsvar och tränar deras muskler - vilket ger friskare kor. En frisk ko producerar mer mjölk och mjölk med bättre kvalitet. Komfortkliaren är lätt att sätta upp med hjälp av de medföljande spännbanden på den befintliga inredningen och skapar flera "stationer" för lösdriften, vilket ökar flödet i lösdriften, korna rör sig mer och får mer att göra.

Monterar man upp flera komfortkliare och därmed ökar tillgången till vad korna vill ha minskas bråk och rivalitet mellan korna i den sociala hierarkin. Borsten kan användas som skydd där korna skrubbar sig på inredning, vilket medför mindre slitage och skador på både inredningen och djuren - mindre veterinärskostnader. Komfortkliaren är lätt att rengöra. Materialet flexar och gör borsten självrengörande, så att smuts faller av av sig självt. Det som blir kvar är lätt att spola av med vatten.

Storlek (lxb): 648x500 mm Tjocklek: 84 mm

Andra tittade även på
Andra köpte också