Förstoring av bild

Kattströ Granngården Majs/vete, 10 l

Art nr: 1242738
Granngården Granngården varumärke
5 (4)
Granngårdens kattströ av majs och vete är en biologiskt nedbrytbar produkt med god uppsugningsförmåga. Lätt att hantera då den ger minimalt med damm.
249 :-
(199,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-03-19 18:17

Egenskaper för Kattströ Granngården Majs/vete

Granngårdens strö är gjort av 100% vegetabiliskt råmaterial med en väldigt god absorptionsförmåga. Granulatet absorberar urin omedelbart samtidigt som det kapslar in dålig lukt.

Fyll upp lådan med ett ca 5-6 cm tjockt lager sand. Tag dagligen bort avföring och klumpar. Fyll på med motsvarande volym. Byt hela lådans innehåll var 2-3 vecka eller vid behov. Rengör och desinficera alltid lådan samt skölj ordentligt innan den fylls igen på nytt. Tvätta alltid händerna noga efter hanteringen av lådan.

Använd sand kan spolas i toaletten eller slängas i hushållsavfallet enligt gällande avfallshantering.

Tips!
Katter som tidigare använt annat strö kan vara avvaktande mot det nya materialet. Prova att under de 2 första veckorna att kombinera den tidigare sanden med den nya. Fyll strö i framkanten av lådan (ca ½ lådan) och fyll upp med den gamla typen. Bör ej blandas med icke klumpbildande ströprodukter. Efter 2 veckor är katten redo för en full övergång.

Andra tittade även på
Andra köpte också